Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global styrker platformen i Afrika med tilføjelsen af et advokatfirma i Gabon

Idet man styrker sin globale platform og tilføjer bredde til sit regionale fodaftryk i Centralafrika, bekendtgør Andersen Global sin udvidelse i Gabon gennem en samarbejdsaftale med Libreville-baserede Business & Law Consulting (B & Law Consulting).

Advokatfirmaet, der blev etableret i 2017, består af mere end 10 advokater, som rådgiver virksomheder inden for områderne kontrakter, virksomhedsret, erhvervsret, skat, international handel, beskæftigelse og generel erhvervsret.

”Vi er dedikerede til at yde vores kunder best-in-class løsninger og opretholde gennemsigtighed og uafhængighed når vi ekspederer kundeanliggender”, udtalte den ledende partner Khadidjatou Boussougou. ”Vores samarbejde med Andersen Global er en enestående mulighed for os til at fortsætte med at øge vores momentum, og forbedre kvaliteten af de tjenester vi tilbyder vores kunder på et internationalt niveau”.

Andersen Global bestyrelsesformanden og Andersens adm. direktør Mark Vorsatz udtalte: ”Jeg er imponeret over det høje effektivitetsniveau og den store entusiasme som B & Law Consulting demonstrerer. Vi deler en fælles vision om at sikre den højeste kvalitet af kundeservice gennem vores fælles værdier. Dette samarbejde vil fortsætte med at forbedre vores udvidelse i Afrika og sikrer, at vi fortsat opretholder omfattende geografisk dækning”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på over 188 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com

Følg pressemeddelelser fra Business Wire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Business Wire

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum