Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global indgår samarbejdsaftale med CFA Afrique i Burkina Faso

Andersen Global fortsætter sin vestafrikanske ekspansion gennem en samarbejdsaftale med CFA Afrique, et skatte- og advokatfirma i Ouagadougou, der markerer organisationens debut i Burkina Faso og yderligere demonstrerer Andersen Globals voksende tilstedeværelse på det afrikanske kontinent.

CFA Afrique, som er grundlagt i 2004 og ledet af administrerende direktør Brahima Guire, er vokset til at omfatte næsten 20 eksperter i alt, der rådgiver en række forskellige kunder både regionalt og internationalt. Virksomheden leverer en række forskellige skattemæssige og juridiske tjenester, herunder skatterådgivning, overholdelse af skattelove, interne afregningspriser, selskabs- og handelsret samt skattestrukturering.

”At levere en skræddersyet tilgang samt uovertrufne løsninger til vores kunder er vores hovedprioriteter,” sagde Brahima. ”Andersen Globals ekspansionsstrategi og fokus på at levere skattemæssige og juridiske tjenester af høj kvalitet til kunder styrker vores konkurrencemæssige fordel og giver os mulighed for bedre at betjene vores klientel på tværs af grænsen. Vi ser frem til sømløst at levere innovative og kundefokuserede løsninger på globalt plan med vores kolleger over hele verden.”

Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, tilføjede, ”CFA Afrique er et firma bygget på forvaltning og gennemsigtighed. Brahima og hans team har allerede etableret et tæt samarbejde med vores team i Elfenbenskysten, Mondon Conseil, hvilket skaber grundlaget for succes, idet vi fortsætter med at udvide vores tilstedeværelse i Afrika markant i år.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på over 187 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com