Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global fortsætter sin ekspansion i Vestafrika med tilføjelse af skatte- og advokatfirma i Benin

Andersen Global annoncerer sin indtræden i Cotonou, Benin med tilføjelsen af samarbejdsfirmaet Fiduciaire Conseil and Assistance (FCA), et full service skatte- og advokatfirma, der blev grundlagt for 20 år siden.

Firmaet, der ledes af administrerende partner Sybel Akuesson, kombinerer en stærk, afbalanceret skatte- og advokatpraksis, hvis personale på 17 eksperter yder bistand inden for arbejdsret og selskabsret, samt tilbyder fulde skattekapaciteter til virksomheder, der er involveret i forskellige brancher.

"I en stadig mere kompliceret verden er det afrikanske marked begyndt at kræve et nyt tempo og en større skala til at drive virksomhed, især når det kommer til efterspørgslen efter juridiske tjenester," sagde Sybel. "Med henblik på god forvaltning søger vi altid efter måder til at vokse og forbedre os som firma, og vores samarbejde med Andersen Global sikrer, at vi kan opfylde alle vores kunders skattemæssige og juridiske behov globalt på en problemfri måde."

"Sybel og hans team deler vores organisations engagement i uafhængighed og gennemsigtighed," sagde bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz. "At samarbejde med ligesindede individer positionerer os til at levere endnu mere omfattende, uovertrufne løsninger til vores kunder og tilføjer bredde og dybde til vores tilstedeværelse i Afrika, især Vestafrika. De har i øjeblikket eksisterende forhold til flere af vores samarbejdsfirmaer i Vestafrika, hvilket er uvurderligt og giver os mulighed for at bevare vores konkurrencemæssige fordel i regionen. Vi har næsten gennemført vores udbygning i Vestafrika og er nu det største firma i regionen såvel som på kontinentet."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på over 184 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com