Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global fortsætter sin latinamerikanske ekspansion med tilføjelsen af Kenswil & Co.

Andersen Global øger sin tilstedeværelse i Latinamerika med tilføjelsen af Kenswil & Co, et samarbejdende firma i Surinam, og øger derved sine skattekapaciteter og juridiske kapaciteter i den nordøstlige region i Sydamerika.

Grundlægger og administrerende direktør Siegfried Kenswil leder med sine 15 års erfaring skatte- og advokatfirmaet i Paramaribo, der specialiserer sig i olie og gas og minedrift, udover omfattende erfaring med ind- og udgående strukturering, skatterådgivning og compliance, juridisk bistand og bistand indenfor compliance og selskabsledelse. Firmaets kundekreds omfatter multinationale selskaber, internationale og lokale mellemstore virksomheder såvel som private kunder.

”Vi har forpligtet os til at imødekomme vores kunders behov på den mest effektive måde, og vi er stolte over at tilbyde nyskabende løsninger uden lige,” siger Siegfried. ”Vi ser frem til at samarbejde med Andersen Global, eftersom organisationens platform vil gøre os i stand til at give vores kunder en integreret tilgang til skattemæssige og juridiske tjenester på en problemfri måde på tværs af grænser.”

”Vi har konstant udvidet vores globale fodaftryk, og vores samarbejde med Kenswil & Co er endnu en stærk tilføjelse til vores platform i Latinamerika og Caribien,” siger bestyrelsesformand og administrerende direktør for Andersen Global Mark Vorsatz. ”Siegfried og hans team supplerer vores eksisterende medlems- og samarbejdende firmaer regionalt og lokalt, og deres brancheekspertise og passion for forvaltning giver os et stærkt fodfæste i Surinam.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på over 182 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com