Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global går ind i Trinidad og Tobago

Andersen Global fortsætter sin ekspansion i Caribien via an samarbejdsaftale med skattefirmaet Robley Baynes , hvilket markerer organisationens debut i Trinidad og Tobago.

Firmaet, der blev etableret i 2018, tilbyder et komplet og omfattende udvalg af tjenester, herunder skat og rådgivning, økonomisk, selskaber og ledelse. Det dynamiske og innovative firma, under ledelse af partnere Kendell Robley og Mikhail Baynes, hjælper kunder med merværdiløsninger med fokus på forretningsforbedring og -vækst og udnytter deres ressourcer og erfaring på en lang række kundeengagementer.

”Vi bestræber os hele tiden på at levere kundefokuserede løsninger i topklasse med et yderst velkvalificeret team af medarbejdere,” udtaler Kendell og Mikhail. ”Vores samarbejde med Andersen Global vil gøre os i stand til at udvide vores kapacitet og globale fodaftryk og hermed muligheder for en bredere og mere problemfri service globalt.”

”Vi er henrykte over at arbejde sammen med Kendall, Mikhail og deres team i Trinidad og Tobago. Et samarbejde med Robley Baynes vil styrke vores evne til at servicere kunder på det højeste niveau, da de deler vores fælles vision og hele tiden demonstrerer deres engagement i forvaltning, gennemsigtighed og uafhængighed,” siger formand for Andersen Global og administrerende direktør i Andersen, Mark Vorsatz. ”Det er vigtigt for os at kunne yde skatte- og regnskabstjenester i denne region, og firmaet repræsenterer en hjørnesten for vores ekspansion i området.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 5.000 eksperter globalt og er repræsenteret på over 179 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com