Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider i Caribien

Andersen Global har bekendtgjort, at firmaet har indgået en samarbejdsaftale med full-service-skattefirmaet BDO Tax LLC, der er beliggende i San Juan, Puerto Rico, hvilket markerer organisationens debut i regionen.

BDO Tax LLC der blev grundlagt i 2000 ledes af administrerende partner Gaby Hernandez og understøttes af mere end 140 eksperter. Firmaet leverer en række skatte- og erhvervsrådgivningstjenester til mere end 3.000 kunder, herunder interne afregningspriser, private kundetjenester, transaktionsrådgivning, offentlige kontrakter, regnskabstjenester og skattemæssig overholdelse med et særlig fokus på international skatterådgivning samt indgående afgiftsrådgivning.

”Som tidligere medarbejder hos Arthur Andersen værdsætter jeg betydningen og indvirkningen af at arbejde med ligesindede, der deler de samme værdier og engagement over for deres kunder” sagde Gaby. ”At samarbejde med Andersen Global styrker vores evne til at levere problemfri dækning globalt og levere et omfattende udvalg af tjenester”.

”Gaby har opbygget en af de stærkeste praksisser i regionen og vil levere bred og synergistisk regional dækning, idet vi udvider vores tilstedeværelse i Caribien,” sagde bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør, Mark Vorsatz. ”Gaby og hans team udviser vores engagement i forvaltning, uafhængighed og gennemsigtighed, og jeg er overbevist om, at vi kan samarbejde om at udvide vores organisations globale platform og kapaciteter i denne region.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 5.000 eksperter globalt og er repræsenteret på over 177 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com