Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider tilstedeværelsen i Qatar

Andersen Global annoncerer sit samarbejde med skattefirmaet MS Partner fra Doha, hvilket kommer til at uddybe organisationens tilstedeværelse i Qatar og udvide virksomhedens globale platform.

MS Partner blev grundlagt i 2018 og omfatter to partnere og mere end 10 ansatte, der er specialiseret i skatteserviceydelser til en række forskellige kunder inkl. enkeltpersoner og virksomheder – både offentlige og private. Direktøren for MS Partner hans excellence Sultan Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani er en fremtrædende forretningsleder i staten Qatar.

”Vi sætter pris på vores kunder og vores folk og opretholder de højeste professionelle standarder,” siger administrerende direktør Manikandan Rajan. ”Vi har fulgt med i Andersen Globals vækst både regionalt og globalt, og organisationen har sat standarden for at give kunder den bedste service i branchen på en uafhængig og gnidningsløs måde. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med vores samarbejdspartner i Doha, Al-Khalifa Law, såvel som de samarbejdende firmaer og medlemsfirmaer i Andersen Global.”

”Mani og hans team har den ekspertise, forvaltning og professionalisme, der er nødvendig for at være førende på markedet,” siger bestyrelsesformand og administrerende direktør i Andersen Global Mark Vorsatz. ”Skat er en branche i vækst i Mellemøsten, især mht. vigtigheden af at variere økonomierne. Vi fortsætter med at udvide vores kapacitet i denne region, så vi kan betjene vores kunder bedst muligt. Kombinationen af MS Partner og Al-Khalifa Law udgør en særdeles imponerende og konkurrencedygtig platform for vores organisations tilstedeværelse i Qatar.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 5.000 eksperter globalt og er repræsenteret mere end 172 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com