Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global styrker sin tilstedeværelse i Mexico

Andersen Global udvider sin tilstedeværelse gennem en samarbejdsaftale med skattefirmaet SKATT, hvilket styrker organisationens eksisterende tilstedeværelse i Mexico og øger dets regionale fodaftryk i Latinamerika. Firmaet har tre lokaliteter i Mexico: Mexico City, Guadalajara og Queretaro.

SKATT, der ledes af administrerende direktør Jaime Rojas, omfatter et team på 12 partnere og mere end 110 eksperter, der er specialiserede i komplekse grænseoverskridende og indenlandske skatteanliggender og leverer tjenester til en række industrier, herunder energi, bilindustrien, medicinal, telekommunikation, finans, teknologi, fast ejendom, landbrug, fremstilling, detailhandel og forbruger. Firmaet er også regelmæssigt blevet anerkendt af et globalt skatteregister, ITR World Tax and Leaders League, som et stærkt anbefalet firma.

”Vores firma har forpligtet sig til at levere uovertrufne tjenester til vores kunder, og vi stræber konstant efter at udvide vores ekspertise,” sagde Jaime. ”Vores mål er at være en one-stop-shop for vores kunder, og vores samarbejde med Andersen Global giver os mulighed for at gøre det ved at give vores lokale og internationale kunder en række globale skatteressourcer og samtidig opretholde de højeste faglige standarder.”

Bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen, Mark Vorsatz, tilføjede, ”SKATT passer perfekt til vores organisation og forbedrer markant vores position i Mexico såvel som regionalt. Jaime og hans team bringer erfaringen og værdierne, der fortsat spiller en væsentlig rolle i vores udvikling som global organisation, der leverer specialiserede kvalitetstjenester på en homogen måde.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer, bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 5.000 eksperter globalt og er repræsenteret mere end 171 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com