Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global debuterer i Mauretanien og fortsætter dermed sin udvidelse i Vestafrika

Andersen Global fortsætter sin udvidelse i Afrika med det Nouakchott-baserede advokatfirma Chinguity Law, der tilslutter sig organisationen som det første samarbejdsfirma i Mauretanien.

Chinguity Law er et advokatfirma med en komplet vifte af tjenester, der blev etableret i 2009, og består af over seks advokater, der praktiserer jura i hele landet. Firmaet har to lokaliteter i Nouakchott og repræsenterer individuelle, små til mellemstore virksomheder og internationale koncerner. Firmaet specialiserer sig i en vifte af sektorer, herunder familie, erhverv, ansættelse, bankvirksomhed og finans, selskab og forsikring.

"Kundeservice er vores topprioritet, og det er meget vigtigt for os at samarbejde med professionelle, der deler det samme synspunkt", sagde administrerende partner Boumiya Hamoud. "Vores samarbejde med Andersen Global giver vores klienter et mere omfattende udvalg af serviceydelser og forstærker vores evne til at levere kontinuerlig dækning af høj kvalitet både lokalt og globalt".

Mark Vorsatz, bestyrelsesformand i Andersen Global og CEO for Andersen, tilføjede, "Boumiya og hans team demonstrerer deres passion for forvaltning, og de vil spille en vigtig rolle i vores afrikanske udvidelsesstrategi, da de markerer vores første indtræden i landet og vil tilføje dybde til vores eksisterende tilstedeværelse i Vestafrika. Vi vil fortsætte med at udvide vores kapacitet overalt på kontinentet i takt med, at vi tilføjer lignende grupper, der deler vores kerneværdier og vision".

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Siden oprettelsen i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 5.000 eksperter globalt og er repræsenteret mere end 168 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com