Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del

Andersen Global udvider til Gurgaon

Andersen Global meddeler, at man udvider sin tilstedeværelse i Indien, fordi Nangia Advisors LLP, en virksomhed der samarbejder med Andersen Global, har tilføjet et kontor i Gurgaon, Indien. Nangia Advisors indledte sit samarbejde med Andersen Global i maj 2018, hvilket markerede starten på den internationale sammenslutnings udvidelse i Indien. Derudover er Gurgaon Nangia Advisors' femte placering, og selskabet fortsætter sin stabile vækst i Indien.

Udover Gurgaon er Nangia Advisors LLP også til stede i New Delhi, Mumbai, Noida og Dehradun. Firmaet har næsten 300 professionelle medarbejdere og næsten 38 års erfaring. Firmaet leverer en lang række tjenesteydelser til multinationale selskaber, der driver forretning i Indien. Tjenesteydelserne omfatter indgangsstrategi, omstrukturering, grænseoverskridende beskatning, fastsættelse af transferpris, skatterådgivning, skattesager, fusioner og erhvervelser, lov- og investeringsmæssig bankvirksomhed på tværs af en række sektorer.

"Vores nye placering i Gurgaon er en strategisk handling, fordi vi fortsat vinder momentum i det internationale erhvervsmiljø", udtalte Rakesh Nangia, grundlægger og senior partner i Nangia Advisors LLP. "Det er spændende, at det nye kontor er åbnet så kort tid efter, at vi offentliggjorde vores samarbejde i foråret 2018, og jeg glæder mit til at tilbyde vores kunder branchens bedste tjenesteydelser på denne placering."

Mark Vorsatz, formand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen Tax LLC tilføjede, "Nangia Advisors' udvidelse er en del af vores overordnede strategi om at øge vores tilstedeværelse i regionen og tilbyde bedre muligheder for at arbejde med nye kunder samt styrke tilstedeværelsen på det lokale marked."

Andersen Global  er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter verden over. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu mere end 4.000 eksperter verden over og er repræsenteret på mere end 126 steder via sine medlemsfirmaer og samarbejdspartnere.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contact:

Megan Tsuei Andersen Tax 415-764-2700

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com