Guldborgsund Kommune

Byrådet i Guldborgsund sætter retning frem mod 2022

Del

Den 8. februar trækker det nye byråd i Guldborgsund for alvor i arbejdstøjet ved et visionsseminar i Rostock.

”Vi har i den forgangne byrådsperiode gjort en stor indsats for at genoprette økonomien. Det er lykkedes og det nye byråd overtager ansvaret for en veldrevet kommune i positiv udvikling”, siger borgmester John Brædder. ”Det nye byråd udviser en stor arbejdsglæde og iver for at komme i gang og vores døgn i Rostock skal bruges til at se hinanden i øjnene og få skabt et nyt fælles fundament. Vi skal drøfte visioner og lægge linjerne for, hvad vi vil arbejde for i den kommende byrådsperiode frem mod 2022. Når vi tager fra Rostock på fredag vil vi have lagt en klar retning for hvor vores kommune skal bevæge sig hen”.

Inden visionsseminaret har byrådsmedlemmerne givet deres input til, hvad der går godt i Guldborgsund og hvor der er uudnyttede muligheder, som bør forfølges. Disse input giver et rigtigt godt afsæt for frugtbare drøftelser om byrådets politiske ambitioner.

Udover at tænke visioner på den lange bane, skal vi også blive konkrete. ”Jeg forventer, at vi på fredag har besluttet et par konkrete aktiviteter. Jeg ser derfor denne visionsseminar som det perfekte afsæt for, at vi som byråd kan få sat retning og komme ud over stepperne”.

Kontakter

Borgmester John Brædder, tlf.: 25 18 03 90, E-mail: jobr@guldborgsund.dk
Kommunaldirektør Søren Bonde, tlf.: 25 18 18 18, E-mail: sbha@guldborgsund.dk

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Nyt tilbud til familier i Guldborgsund: Tandplejen kommer på hjemmebesøg hos de helt små18.2.2019 12:49:34Pressemeddelelse

Forældre får nu tidlig hjælp og vejledning til at sikre god tandhygiejne hos deres mindste. Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund Kommune har netop besluttet at udvide tandplejens indsats. Det betyder, at når barnet er omkring seks måneder og begynder at få tænder, vil tandplejen banke på døren hjemme hos familien med vejledning og gode råd til forældrene. ”Vi har en politisk målsætning om, at alle kommer godt fra start i livet, og derfor skal vi også sætte rigtig tidligt ind med fokus på barnets første 1.000 dage. Det nye tiltag hænger godt sammen med de øvrige forbedringer af børnetandplejen, som vi har gennemført de seneste år,” siger Bo Abildgaard, formand for Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund. Lige nu ligger kommunen under niveau i Region Sjælland i forhold til tandsundhed. Og den statistik skal forbedres, siger udvalgsformanden. I dag bliver børnene indkaldt til første undersøgelse hos tandplejen, når de er tre år. Siden 2016 har kommunens tandbus desu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum