Aabenraa Kommune

Byrådet i Aabenraa Kommunes nytårsreception i ord og billeder

Del
Fredag 20. januar holdt byrådet i Aabenraa Kommune den årlige nytårsreception. Cirka 160 gæster mødte op og hørte borgmester Jan Riber Jakobsens nytårstale og gæstetaler Hanne Lene Haugaard fra DGI Sønderjylland, lige som de var med til at hædre Kirsten Nørgård Christensen for 25 års byrådsarbejde.

Det var en festlig eftermiddag med Royal Run-tema i byrådssalen på rådhuset i Aabenraa, da byrådets nytårsreception fredag 20. januar løb af stablen.

Repræsentanter fra kommunens erhvervsliv, samarbejdspartnere og andre interessenter var mødt op for blandt andet at høre borgmester Jan Riber Jakobsens nytårstale.

Årets gæstetaler, bestyrelsesformand i DGI Sønderjylland, Hanne Lene Haugaard, fortalte om samarbejdet mellem Aabenraa Kommune og DGI Sønderjylland i forbindelse med årets helt store løbefest Royal Run, der afvikles 29. maj i Aabenraa.

Til årets nytårsreception var der også en hyldest til byrådsmedlem Kirsten Nørgård Christensen, der i år fejrer 25. års jubilæum som byrådsmedlem. Stort tillykke til Kirsten Nørgård Christensen, der igennem alle 25 år har leveret en passioneret og engageret indsats som medlem af byrådet.

Vedhæftet findes billeder fra nytårsreceptionen samt borgmester Jan Riber Jakobsens nytårstale.

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum