Billund Kommune

Byråd i Billund Kommune skifter navn til kommunalbestyrelse

Del

Fra 1. januar 2022 tituleres byrådet i Billund Kommune i stedet kommunalbestyrelsen. Det skal signalere, at kommunalbestyrelsen er en professionel bestyrelse, som favner hele kommunen.

Det er ikke kun ansigterne i byrådet, der blev skiftet ud med virkning fra 1. januar. Navnet på forsamlingen af de folkevalgte politikere skal vi også vænne os til at kalde noget nyt. Byrådet hedder nu kommunalbestyrelsen.

”Man kunne mene, at det blot er et spørgsmål om ord, men ord har det også med at forme nye virkeligheder. I bund og grund betyder de to ord det samme. Men for mig personligt ligger der en styrke i, at vi nu tager os opgaven på os som den professionelle bestyrelse, vi er valgt til at være,” siger Stephanie Storbank, borgmester i Billund Kommune.

Udover et signal om professionalitet, så signalerer navnet også, at kommunalbestyrelsen arbejder for hele kommunen og ikke kun byerne, som ’byråd’ ellers kan indikere, forklarer Stephanie Storbank.

”Vi skal hjælpe hinanden med at komme højt op i helikopteren og se det overordnede billede og det lange perspektiv, samtidig med at vi skal huske hinanden på, at det ofte er i det små og enkle, at muligheder viser sig, og udfordringer bliver tydelige.”

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum