Aabenraa Kommune

Bylderup Skole og Børnehus hjemsender 14 børn fra børnehuset efter smittetilfælde

Del

En pædagogisk medarbejder i børnehuset fra Bylderup Skole og Børnehus er blevet smittet med COVID-19. Derfor hjemsendes 14 børn, som har været nærkontakter.

På grund af en positiv COVID-19-test hos en pædagogisk medarbejder i børnehuset fra Bylderup Skole og Børnehus bliver 14 børn hjemsendt efter dialog med sundhedsmyndighederne, da de defineres som nære kontakter.

- Vi fik beskeden om det positive testsvar hos en af medarbejderne søndag aften. Forældre til børn, som er nærkontakter, er blevet kontaktet, og de øvrige forældre har fået en generel information på intranetsystemet. Det hele er sket efter dialog med sundhedsmyndighederne, og vi følger som altid deres anbefalinger, siger Jacob Svarre Winther, dagtilbudschef i Aabenraa Kommune.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Dagtilbudschef Aabenraa Kommune, Jacob Svarre Winther, tlf.: 73 76 75 83; e-mail: jsw@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum