Næstved Kommune

Byggeriet af vand- og svømmefaciliteter sættes i gang

Del

Byrådet i Næstved Kommune har her til aften godkendt, at byggeriet af de nye vand- og svømmefaciliteter kan sættes i gang med en prisstigning på 15%.

Et flertal i byrådet har netop godkendt, at Næstved Kommune sætter gang i byggeriet af de nye vand og svømmefaciliteter.

Der var oprindeligt afsat 222 mio. kr. til byggeriet, men pga. de stigende priser på byggematerialer, bliver byggeriet 34,9 mio. kr. dyrere end forventet, hvilket svarer til en stigning på 15%.

- Jeg er utroligt glad for, at et stort flertal af Byrådet bakker op om opførelsen af de nye vand- og svømmefaciliteter, så vi nu kan komme i gang med byggeriet, udtaler borgmester Carsten Rasmussen.

Byggeriet starter i efteråret 2022 og forventes færdigt i slutningen af 2024.

Andreas Pourkamali, formand for Kultur- og Idrætsudvalget udtaler:
- Jeg er stolt over at være formand for Kultur- og Idrætsudvalget, der vil stå for byggeriet. Og jeg er stolt over og glæder mig til at kunne tilbyde Næstveds borgere de nye flotte faciliteter og mange muligheder, som den nye svømmehal vil bringe.

De nye vand og svømmefaciliteter kommer til at indeholde et opdeleligt 50 meter bassin med 8 baner, et 25 meter bassin med 4 baner og udspring, et stort morskabs- og familieområde, et varmtvandsbassin og forskellige wellness faciliteter.

Læs mere om de nye vand- og svømmefaciliteter i Næstved

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Kommune

Næstved Kommune
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved

https://www.naestved.dk/

Følg pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum