Region Sjælland

Byggeri til diabetesforskning og lokaler til medicinstuderende kickstartes med valg af entreprenør

Del

Endnu en entreprenør er fundet til byggeriet af det nye Sjællands Universitetshospital i Køge. Denne gang er det til byggeriet af det kommende Steno Diabetes Center Sjælland i Køge og den eksisterende del af lægeuddannelsen i Region Sjælland.

Bygning til Steno Diabetescenter Sjælland og lægeuddannelsen
Bygning til Steno Diabetescenter Sjælland og lægeuddannelsen

C.C. Contractor A/S er valgt som totalentreprenør på byggeriet, der vil stå færdigt ultimo 2023.

- C.C. Contractor A/S har afleveret et meget overbevisende og gennemarbejdet tilbud, som har scoret højt på alle de parametre, der ligger til grund for vurderingen – og som samtidig er indenfor budgettet. Vi ser derfor meget frem til samarbejdet med C.C. Contractor A/S, siger projektchef Jens Peter Nielsen, Projekt Universitetshospital i Køge.

Plads til forskning og de studerende på lægeuddannelsen i Køge

Byggeprojektet (TE06) omfatter i alt ca. 4.500 m² nybyggeri i fem etager med direkte forbindelser til eksisterende bygninger og kældre. Placeringen giver en optimal sammenhæng med de øvrige uddannelses- og forskningsaktiviteter, som sammen med behandling udgør fundamentet i universitetshospitalet.

Husets funktioner har fælles foyer, men har derudover hver sine dedikerede områder i huset. Steno Diabetes Center Sjælland placeres i de to nederste etager, mens lægeuddannelsen placeres i de øverste tre etager af nybyggeriet.

Baggrund

  • Det er mellem Region Sjælland og Novo Nordisk Fonden aftalt, at Novo Nordisk Fonden donerer midler til en tilbygning til det eksisterende Sjællands Universitetshospital, som kan anvendes til Steno Diabetes Center Sjællands forsknings- og udviklingsrelaterede diabetes-indsats.
  • I samme bygning placeres Region Sjællands nuværende lægeuddannelse. Region Sjælland har et samarbejde med Københavns Universitet om et særligt Region Sjælland-spor for kandidatstuderende, altså studerende på de sidste tre år af lægeuddannelsen. Denne del af bygningen finansieres af regionen.

Billedtekst: C.C. Contractor A/S er valgt som totalentreprenør på byggeriet

Kontakter

Projektchef Jens Peter Nielsen, 93 56 76 13

Billeder

Bygning til Steno Diabetescenter Sjælland og lægeuddannelsen
Bygning til Steno Diabetescenter Sjælland og lægeuddannelsen
Download

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum