Esbjerg Kommune

Byggegrunde revet væk i Andrup

Del

Boligbyggere med drøm om at bygge hus i Andrup var klar, da de sidste grunde i Nørregårdsparken blev udbudt midt i august.

Torsdag middag udløb fristen for at komme med et bud på en af de 13 byggegrunde i Nørregårdsparken i Andrup. Da alle indkomne bud var gjort op og tjekket efter, stod det klart, at der nu skal stå solgt ud for 12 af de 13 nye grunde i Andrup.

Den mindste grund er på 861 m2, og den største på 1085 m2. Grundene var oprindeligt prissat mellem 495.075 kr. og 779.700 kr., men efter den overståede budrunde kan priserne have ændret sig, hvis flere har budt ind på den samme grund.

”Det hurtige salg af grundene i Andrup viser vigtigheden af, at vi har et bredt udbud af boliggrunde i hele kommunen. Fra kommunens side vil vi gerne være med til at udvikle lokalsamfundene ved at sikre, at man kan bygge det hus, som man gerne vil bo i. Derfor forsøger vi at være på forkant med, hvor man kunne have lyst til at bygge og bo i fremtiden,” siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

De 13 grunde er den sidste etape i udstykningen i Nørregårdsparken, så hvis man ønsker at bo i Nørregårdsparken, er der nu kun få grunde tilbage. Der bliver nemlig ikke lavet yderligere udstykninger i området.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Ny lynladestation ved Esbjerg Lufthavn gør det nemmere at være elbilist i det vestjyske26.12.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Esbjerg får nu otte nye lynladepunkter, der hver især kan oplade en bil på cirka 20 minutter. Den nye lynladestation, der etableres af ladeoperatøren Clever med selskabets prisvindende design, bliver placeret ved Esbjerg Lufthavn og forventes at være klar til at tage imod elbiler til opladning efter sommerferien 2021. Og det er en gevinst for Esbjerg Kommunes borgere, lyder det fra borgmester Jesper Frost Rasmussen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum