Meresalg Marketing

byFrey - Dit univers for velvære, møbler, specialiteter og meget mere!

Del

byFrey er stolte af at præsentere et univers, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer. Vi byder på et væld af produkter inden for velvære, specialiteter, møbler og pynt til boligen, og vi har noget for enhver smag - mænd som kvinder. Hos byFrey er vi dedikeret til at levere lækre produkter, der både glæder krop og sjæl.

Vores produkter er nøje udvalgt med fokus på natur og miljø. Vi tilbyder et bredt udvalg af hudplejeprodukter, der er egnet til enhver hudtype. En vigtig fællesnævner for alle vores hudplejeprodukter er, at de ikke er testet på dyr. Du finder blandt andet lækre hudplejeprodukter uden animalsk fedt, parabener, parfume og kunstige farvestoffer i vores sortiment. Derudover er mange af vores velværeprodukter økologiske og veganske, som er med til at understrege vores hengivenhed til miljøet og naturen.

Men byFrey er mere end bare hudpleje. Vi fører også et bredt udvalg af møbler og andre lækre ting til boligen. Du kan blandt andet finde opvaskemiddel, rengøringsmiddel og skønne duftlys, der fuldender følelsen af luksus og velvære. For at tage velværen til et helt nyt niveau, tilbyder vi også delikate specialiteter, der pirrer dine smagsløg.

Vi inviterer alle til at dykke ned i vores spændende univers af skønne sager. Uanset om du søger noget nyt og lækkert til dig selv eller en du holder af, er vi overbeviste om, at du kan finde noget, der vil falde i din smag hos byFrey.

For at udforske vores produkter, besøg vores hjemmeside. 

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

HUNKØN – Et modigt skandinavisk brand der forener det bedste af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme26.5.2023 11:27:35 CEST | Pressemeddelelse

HUNKØN, et københavnsk tøjmærke, som er blevet døbt 'et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden', er et prægtigt eksempel på skandinavisk modedesign, der bryder grænser og skaber trends. Med en unik kombination af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme, bringer HUNKØN en legende og casual tilgang til moden.

Fysiske skavanker hæmmer livskvaliteten for mange - osteopatisk behandling kan gøre forskellen25.5.2023 17:31:01 CEST | Pressemeddelelse

Alt for mange danskere oplever smerter i kroppen som følge af forkerte arbejdsstillinger, sportsskader, aldring eller pludselige bevægelser, der sætter kroppens bevægeapparat på prøve. Ofte hører man, at lidt ondt i ryggen går over af sig selv, eller at en vedvarende hovedpine bare trænger til lidt ro. Nogle gange kan dette sagtens være tilfældet, men andre gange kan symptomerne udvikle sig og medvirke til endnu større smerter, der bør behandles korrekt.

PetPlanet.dk: Et nyt indholdsunivers til kæledyrsejere19.5.2023 11:59:24 CEST | Pressemeddelelse

Efter måneders forberedelse og planlægning er PetPlanet.dk nu officielt lanceret. Hjemmesiden er et nyt indholdsunivers for kæledyrsejere, der tilbyder et væld af guides, anbefalinger og viden om alt fra hundetræning til kaninpleje En mangfoldighed af indhold PetPlanet.dk tilbyder en bred vifte af indhold, der er skræddersyet til at møde kæledyrsejeres unikke behov og spørgsmål. Fra dybdegående artikler om hundetræning, kattepleje og kaninernæring til anbefalinger af kæledyrsvenlige produkter og tips til at fremme positiv adfærd – hjemmesiden er designet til at være en one-stop-shop for alt kæledyrsrelateret. Indholdet på PetPlanet.dk er omhyggeligt kurateret og skrevet af dyreelskere med stor erfaring og viden. Hvert emne er nøje undersøgt for at sikre, at det tilbyder up-to-date og præcise oplysninger, som kæledyrsejere kan stole på. PetPlanet.dk har også et særligt fokus på at hjælpe kæledyrsejere med praktiske problemer og udfordringer. For eksempel indeholder hjemmesiden grundige

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum