Røde Kors

Butikschef Maud bringer folk i Holsted sammen til jul

Del

På facaden i 365discount-butikken i Holsted har butikschefen hængt et stort banner op for initiativet Julevenner, som skal bringe folk sammen, der ellers ufrivilligt sidder alene over julen.

Maud Lillie, butikschef i 365discout in Holsted. Foto: Coop
Maud Lillie, butikschef i 365discout in Holsted. Foto: Coop

Julen står for døren. Men det er langt fra alle, der har et sted at holde jul. Derfor bringer Røde Kors, Boblberg og Coop mennesker sammen i julen. Det vil Maud Lillie, butikschef i 365discout i Holsted, hjælpe til med, og derfor har hun sat store bannere op for initiativet Julevenner på butikkens facade.

”For mig handler julen om nærvær og familietid, derfor kan jeg ikke lide tanken om at folk i Holsted er ufrivilligt alene til jul. Jeg håber på at kunne gøre en forskel ved at gøre opmærksom på Julevenner,” siger Maud.

Man kan tilmelde sig som julevært eller julegæst på Julevenner.dk, og allerede i november oplevede Røde Kors og Boblberg rekordmange tilmeldinger.

Julevenner i alle landets butikker

Det er ikke kun i Mauds butik i Holsted, at der hænger et banner på facaden for Julevenner. Faktisk er bannerne eller andet Julevenner-materiale at finde i alle landets 365discout-butikker, som er ejet af Coop. Hos Røde Kors, sætter man stor pris på Coops opbakning.

”For nogle rimer jul på følelsen af at være udenfor et fællesskab. Men ingen bør sidde ufrivilligt alene til jul. Derfor sætter jeg stor pris på, at Coop og lokale butikschefer som Maud vil hjælpe os med at få budskabet om julevenner ud,” siger Luise Lystlund, projektleder for Julevenner i Røde Kors.

Julevenner er for alle. Værter og gæster kan selv finde hinanden på hjemmesiden, men det er også muligt at få hjælp af Røde Kors til at finde nogle at holde jul med. Det er gratis at melde sig til.

Nøgleord

Kontakter

For henvendelser kontakt Røde Kors’ pressetelefon:

3529 9699
Røde Kors.dk/presse

Billeder

Maud Lillie, butikschef i 365discout in Holsted. Foto: Coop
Maud Lillie, butikschef i 365discout in Holsted. Foto: Coop
Download

Information om Røde Kors

Røde Kors
Røde Kors
Blegdamsvej 27
2100 København Ø

+45 35 25 92 00https://www.rodekors.dk/

Røde Kors er altid til stede

Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi skaber fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv, og i kriser er vi en del af det nationale beredskab i Danmark.

192 lande er med Genevekonventionen blevet enige om at have Røde Kors som fælles hjælpeorganisation. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Vi er verdens største humanitære organisation med omkring 12 millioner frivillige over hele verden. Vi er en bevægelse for medmenneskelighed i verden, i lokalsamfundet og dér, hvor du bor.

Følg pressemeddelelser fra Røde Kors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Røde Kors

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum