La Femme Copenhagen

Butik køber brugt tøj tilbage for at give det til velgørende formål.

Del

La Femme Copenhagen har valgt at tilbyde sine kunder, at de kan returnere deres brugte tøj og få halvdelen af købsprisen tilbage.

La Femme Copenhagen tilbyder, at kunden indenfor 2 måneder efter køb, kan returnere tøj og sko, der er købt på www.lafemmecph.dk. Kunden modtager så en voucher på 50% af købsprisen, som de så igen kan anvende på webshoppen. Varerne, der sendes retur, vil blive givet til godgørende formål. I den første periode er Røde Kors blevet udpeget som modtager.

La Femme Copenhagen oplyser, at de gennem de sidste år, har bemærket at forbrugeren har en tendens til kun at bruge tøjet i et par måneder efter køb. For at støtte Røde Kors og miljøet, vil vi med denne ordning sikre, at tøjet bliver anvendt i en længere periode. De vil, gennem dette tiltag, sikre at deres kunder til enhver tid har mulighed for at have det sidste nye på, og at det tøj, der normalt bliver gemt i skabet, bliver anvendt i en længere periode. La Femme Copenhagen har lavet et nemt system, der gør at kunden umiddelbart efter returnering, modtager voucheren på mail, og samme dag kan anvende den til køb i deres webshop.

La Femme Copenhagen håber med dette tiltag at give en hånd til de, der trænger.

For flere informationer kontakt Brian Lundholt Andersen på 40250020.

Nøgleord

Information om La Femme Copenhagen

La Femme Copenhagen
La Femme Copenhagen
Roskildevej 285E
4390 Vipperød

http://www.lafemmecph.dk

Virksomhed der via Webshoop sælger mode fra danske og udenlandske brands.

Følg pressemeddelelser fra La Femme Copenhagen

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra La Femme Copenhagen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum