Haderslev Kommune

Buskort til efterskoleelever

Del

Efterskoleelever med bopæl i Haderslev Kommune kan nu få buskort på lige fod med andre elever i kommunen.

Børn med folkeregisteradresse i Haderslev Kommune kan få et gratis buskort. Hidtil har ordningen omfattet folkeskoleelever, privat- og friskoleelever, men fra årsskiftet kan efterskoleelever også modtage et buskort.

For at modtage et buskort er det et krav, at folkeregisteradressen er i Haderslev Kommune, men efterskolen kan ligge uden for kommunen.

Buskortet vil dække Sydtrafiks ruter i Haderslev Kommune.

Interesserede kan ringe til Børn og Kulturservice på 74 34 34 34 eller sende en mail til boernfamilie@haderslev.dk.

Kontakter

Koordinator for skolekørsel Lone Nottelmann, telefon 74 34 10 27 eller
e-mail: lnot@haderslev.dk

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum