BUPL

BUPL’s Lederforening har fået ny formand

Del

Eva Munck er blevet valgt som ny formand for BUPL’s Lederforening. Hun overtager stafetten efter Sanne Lorentzen, der stopper efter seks år på posten.

Det var en stolt Eva Munck, der til stående klapsalver blev valgt som ny formand for BUPL’s Lederforening. Søren Toft Jepsen og Eva Munck var begge kandidater i valget til formandsposten, som faldt ud til Eva Muncks fordel. Hun fik 48 stemmer, mens Søren Toft Jepsen fik 21 stemmer. 

”Jeg er utrolig glad for medlemmernes opbakning og er samtidig også meget ydmyg overfor den spændende opgave, jeg står overfor. En opgave, som jeg glæder mig rigtig meget til at gå i gang med”, siger den nyvalgte formand.

Eva Munck har siden 2014 været næstformand i Lederforeningen, hvor en af hendes mærkesager har været at styrke ledelserne på lokalt niveau. Både på skole og daginstitutionsområdet er der brug for en stærk pædagogfaglig ledelse efter skolereformens indtog og de store strukturændringer på skole- og daginstitutionsområdet i kommunerne, påpeger den nye lederformand.

”Jeg vil arbejde hårdt for at udvikle samarbejdet mellem lederforeningen og de lokale fagforeninger. Der er brug for tæt sparring og erfaringsudveksling, så vi kan omsætte målsætningerne på lederområdet, så de giver positiv effekt ude i daginstitutionerne.”   

49-årige Eva Munck blev uddannet pædagog i 1994 fra Ballerup Seminarium og har i sin karriere haft adskillige ansættelser i lederstillinger. I 2007 gjorde hun sit indtog i det faglige arbejde, da hun blev ledertillidsrepræsentant i Ballerup. Sidenhen har hun fortsat det faglige arbejde i BUPL, som så nu er kulmineret i posten som formand for Lederforeningen. Et arbejde, som hun glæder sig til at gå i gang med:

”Der er flere store politiske udspil på vej, der har stor betydning for lederne. Jeg vil som formand kæmpe hårdt for, at vores politiske mærkesager på lederområdet bliver gennemført og at kommende politiske reformer tager udgangspunkt i de politiske fora, hvor Lederforeningen spiller en afgørende rolle”.

Eva Munck begynder formelt som nyvalgt formand i BUPL’s Lederforening den 1. april i år.

Fakta om BUPL’s Lederforening:

Foreningen repræsenterer cirka 4.000 pædagogiske ledere indenfor dagtilbuds- og skoleområdet.

Den første formand for BUPL's Lederforening, Sanne Lorentzen, blev valgt på Lederforeningens Landsmøde i 2011.

For yderligere oplysninger:

Eva Munck, formand i BUPL’s Lederforening, tlf.:  61 95 99 14

Michael Andersen, presseansvarlig i BUPL, tlf.: 23 44 53 83

Nøgleord

Links

Information om BUPL

BUPL
BUPL
Blegdamsvej 124
2100 København Ø

3546 5000http://www.bupl.dk/

Følg pressemeddelelser fra BUPL

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra BUPL

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum