Danmarks Idrætsforbund

Bueskydning Danmark kåret til Årets Specialforbund

Del

En afstemning på DIF's årsmøde lørdag den 20. juni afgjorde, hvilket forbund der løb med 100.000 kroner og den ærefulde titel som Årets Specialforbund 2020.

Det blev Bueskydning der på DIF's årsmøde 20. juni 2020 vandt prisen Årets Specialforbund. Med prisen, der blev overrakt af DIF's næstformand, Hans Natorp, følger 100.000 kroner.

Bueskydning Danmark var indstillet til Årets Specialforbund 2020, da det er et forbund, som tænker nyt og anderledes, og ikke mindst eksekverer på deres tiltag. Bueskydning Danmark laver deres analytiske forarbejde, og arbejder ud fra et fagligt grundlag. Derudover har forbundet har arbejdet for at skabe en mangfoldighed af fleksible tilbud, der kan tiltrække og fastholde medlemmer.

”Det er en kæmpe ære. Vores mange frivillige har haft det hårdt her i coronakrisen, så det her er et stort skulderklap til dem," siger formand for Bueskydning Danmark, Morten Holm-Nielsen.


Det var repræsentantskabet i DIF (de 62 forbund under DIF), der afgav deres stemme, og på den måde afgjorde, hvem der skulle have prisen. De to øvrige kandidater i finalefeltet var Badminton Danmark og Dansk Kano og Kajak Forbund

Kontakt:

Morten Holm-Nielsen, formand for Bueskydning Danmark, mobil 29 29 72 32

Hans Natorp, DIF’s næstformand, mobil 31 44 40 15

Foto til fri afbenyttelse i redaktionel sammenhæng: Lars Møller.
På billedet Morten Holm-Nielsen til venstre og DIF,s næstformand Hans Natorp til højre. 

Kontakter

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum