Guldborgsund Kommune

Budgetforlig på plads i Guldborgsund Kommune

Del

Budgettet for 2018-2021 er på plads i Guldborgsund. Bag forliget står Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre.

Torsdag aften faldt budgettet for årene 2018-2021 på plads i Guldborgsund Kommune. Budgetforliget blev vedtaget af et flertal på 20 byrådsmedlemmer. Ni stemte imod.

I forliget er der driftsudgifter i 2018 for i alt 3,9 milliarder kroner inden for de seks udvalgsområder. I aftalen afsættes næste år godt 165 millioner kroner til anlægsopgaver, mens der henlægges 38 millioner kroner til kommunekassen.

Bag forliget står Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre, mens Guldborgsundlisten, Det Konservative Folkeparti, SF og Enhedslisten står uden for aftalen.

Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Venstre stillede yderligere et forslag til budgettet, som handler om skabe grundlaget for god vandkvalitet i Slotsbryggen. En halv million kroner afsættes i 2018 til en forundersøgelse for et beslutningsgrundlag, mens der sættes fem millioner kroner af i 2019 til at igangsætte arbejdet med at sikre god vandkvalitet i Slotsbryggen. Dette forslag blev vedtaget enstemmigt af byrådet.

Budgetforliget samt det øvrige budgetmateriale kan ses her: http://www.guldborgsund.dk/da/Dagsorden_og_referater/Byraadet/2017/12-oktober.aspx#103

For yderligere kommentarer eller interview om budgetforliget, kontakt:

Bo Abildgaard, Socialdemokratiet: 2518 1809
René Christensen, Dansk Folkeparti: 3337 5122
Ole K. Larsen, Venstre: 7120 3424

Nøgleord

Kontakter

Bo Abildgaard, Socialdemokratiet: 2518 1809
René Christensen, Dansk Folkeparti: 3337 5122
Ole K. Larsen, Venstre: 7120 3424

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund på visionsseminar i venskabsbyen Rostock9.2.2018 13:32pressemeddelelse

I dag, fredag, vender byrådet hjem efter et døgn i Rostock, hvor visionerne for de næste fire år bogstaveligt talt er skitseret. En grafisk facilitator tegnede byrådets visioner og satte dermed billeder på politikernes ord. ”Det har virkelig været en positiv rejse. Både at være sammen hele byrådet – nye som erfarne. Men også den fælles rejse med at tegne et fælles billede af, hvor vi gerne vil bevæge os hen. Et billede af, hvordan vi gerne vil have, at kommunen ser ud i 2022, når denne byrådsperiode rinder ud. Vi har kun fire år og vi har masser af ambitioner og mål vi vil nå, så vi er i den grad i arbejdstøjet - alle er opsatte på at gøre en forskel og sammen skabe en endnu stærkere kommune” siger en glad John Brædder. "Vi har talt meget om tidlig indsats og samskabelse. Det vil vi arbejde videre med. Vi vil videreudvikle og udbrede samskabelse med borgerne, så vi sammen kan finde de bedste løsninger på fælles opgaver”. Der er enighed om, at vi stadig fastholder kursen i forhold til a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum