Bryggeriforeningen

Bryggeriforeningens direktør, Niels Hald, går på pension

Del

Til sommer går Bryggeriforeningens direktør gennem 26 år, Niels Hald, på pension.

Efter 26 år som direktør for Bryggeriforeningen har Niels Hald valgt at gå på pension.

”Til sommer fylder jeg 70 år og synes, at det er et godt tidspunkt at sige pænt farvel og tak til en fantastisk branche med smagfulde drikkevarer, stolte danske traditioner og en rodfæstet cirkulær tankegang. Jeg føler mig meget privilegeret over at have repræsenteret de danske bryggerier og tapperier i en tid med stærk innovation, både når det gælder produktudvikling og den grønne omstilling. Selv om det har været en svær beslutning, glæder jeg mig til at bruge mere tid på familien og fritidsinteresserne”, siger Niels Hald.

Da Niels Hald blev direktør i Bryggeriforeningen i 1996, kunne medlemmerne samles omkring et spisebord. Siden har Danmark gennemgået en sand øl-revolution, og i dag er 62 bryggerier og tapperier fra hele landet medlem af Bryggeriforeningen.

Globalt har danske bryggerier og tapperier en omsætning på 75 mia. kr. og beskæftiger næsten 50.000 mennesker. Branchen bidrager årligt til det danske velfærdssamfund med over 10 mia. kr. gennem skatter og afgifter samt værdiskabelse. I Danmark har vi i dag bryggerier i alle dele af landet, hvoraf mange ligger i mindre byer. 4600 personer er beskæftiget i bryggerierne og tapperierne, og branchen skaber desuden ca. 20.000 job i andre erhverv.

”Jeg beklager oprigtigt, at Niels har meddelt mig, at han stopper. Fra mig personligt og på vegne af hele bestyrelsen skal der lyde en uforbeholden tak til Niels for hans store indsats, hvor han dygtigt og engageret har repræsenteret vores branche og medlemsvirksomheders interesser. Den indsats er, og har været, uvurderlig. Trods en rivende udvikling er vores branche stærk og samlet. Samtidig nyder vi godt af en tillidsfuld dialog med politikere og myndigheder, hvad enten det drejer sig om eksempelvis afgifter, klimahensyn, sundhed, fødevaresikkerhed eller arbejdsmiljø. Det er ikke mindst Niels Halds fortjeneste”, siger formand for Bryggeriforeningen og adm. dir. for Carlsberg Danmark Peter Haahr Nielsen.

Niels Hald fortsætter som direktør indtil sommer, og der bliver nu iværksat en proces for at finde en ny direktør for Bryggeriforeningen.

Information om Bryggeriforeningen

Bryggeriforeningen
Bryggeriforeningen
Faxehus, Gamle Carlsbergvej 16
1799 København V

7216 2424https://www.bryggeriforeningen.dk/

Bryggeriforeningen er brancheorganisation og fælles talerør for bryggerier og tapperier i Danmark. Vi varetager og formidler medlemmernes interesser over for Folketinget, myndighederne, medierne og den øvrige offentlighed. Blandt andet når det gælder erhvervs-, miljø-, fødevare- og sundhedspolitik.

Følg pressemeddelelser fra Bryggeriforeningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bryggeriforeningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum