Kids-World

Brugernes Favorit har vind i sejlene

Del

Den esbjergensiske virksomhed, Kids-world.dk, har i år haft ekstra meget vind i sejlene. Virksomheden blev bl.a. kåret som Brugernes Favorit, da foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) uddelte priser.

Kids-world.dk modtager prisen som Brugernes Favorit ved E-handelsprisen
Kids-world.dk modtager prisen som Brugernes Favorit ved E-handelsprisen

Da kalenderåret skiftede fra 2017 til 2018, var det ikke til at vide, at der for alvor ville komme vind i sejlene hos den esbjergensiske virksomhed, Kids-world.dk, der endte med at løbe med prisen som Brugernes Favorit ved E-handelsprisen 2018, og som tilmed flyttede i nyt domicil i Esbjerg.

Forud for E-handelsprisen og flytningen til det nye domicil ligger en stabil vækstrate over de sidste ti år. 

Kids-world.dk er vokset fra at være en mindre virksomhed med en lille håndfuld ansatte til at blive en mellemstor virksomhed med over 80 medarbejdere tilknyttet.

Den store vækst har også været at mærke på lageret, som i skrivende stund består af intet mindre end 36.000 aktive varenumre.

Varelageret vokser hele tiden og består af alt fra babystrømper til løbecykler, hvilket i 2018 skulle vise sig at kræve mere lagerplads, end hvad der var tilgængeligt.

– Vi har længe manglet plads, så da vi fik muligheden for at overtage en større bygning i Esbjerg, var det det eneste rigtige at gøre, siger en glad Annette Nielsen, grundlægger og ejer af Kids-world.dk.

Der er i sandhed kommet mere plads, nu hvor det gamle lager på 2.100 kvadratmeter er blevet skiftet ud med 5.000 kvadratmeter.

- At vi så kan krydre det hele med en E-handelspris som Brugernes Favorit er jo bare fantastisk! Det er en kæmpe anerkendelse, som vi er meget stolte af.

E-handelsprisen er blevet uddelt siden 2000 og består af faste gengangere som bedste B2B-virksomhed og bedste nye e-handelsvirksomhed, der udvælges og kåres af udvalgte jurymedlemmer. Brugernes Favorit er derimod den eneste kategori, hvor forbrugerne selv har stået for nomineringerne.

Kids-world.dk er en af Danmarks største webshops inden for tøj til børn og unge samt legetøj og tilbehør til børnefamilier.

Nøgleord

Kontakter

Pressechef Patrick Lønne Hoffmann: plh@kids-world.dk

Billeder

Kids-world.dk modtager prisen som Brugernes Favorit ved E-handelsprisen
Kids-world.dk modtager prisen som Brugernes Favorit ved E-handelsprisen
Download

Links

Information om Kids-World

Kids-World
Kids-World
Smedevej 6
6710 Esbjerg V

32 17 35 75

Kids-world.dk er en af Danmarks største webshops med salg af babytøj, børnetøj, tøj til teenagere, legetøj, udstyr til børnefamilier og ting til børneværelset.

Kids-world.dk vandt i 2018 prisen som 'Brugernes Favorit' ved E-handelsprisen afholdt af Forening for Dansk Internethandel (FDIH).

Virksomhedens domicil ligger i Esbjerg hvor det også blev stiftet tilbage i 2006. 

Presse

Det er Kids-world.dk's kommunikationsafdeling, der tager sig af henvendelser fra pressen. Vil du f.eks. have en udtalelse eller bruge billeder fra shoppen, skal dette koordineres med Kommunikationsafdelingen.

Vi svarer også gerne på alverdens spørgsmål, og hjælper i det hele taget med alt, hvad du som journalist kan have brug for.

Ret henvendelse til plh(at)kids-world.dk

Følg pressemeddelelser fra Kids-World

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kids-World