Det Kongelige Teater

Brug din vinterferie på Det Kongelige Teater

Del

I uge 7 og 8 fylder vi Det Kongelige Teater med arrangementer og forestillinger til dig med børn, dig der vil have wow-faktor eller dig, der bare ikke kan få nok af teater. Iørefaldende musik, fabelagtig dans, kæmpe kagemand og skattejagt er blot nogle af de ting, der er på programmet.

Særligt for børn
Tag dine børn eller børnebørn i hånden og dans vinterferien i gang til Dans med børn og bedste, hvor vi flytter fødderne til klassikere som ”Bro bro brille” og ”Jeg gik mig over sø og land”. Vil I opleve endnu mere af teatrets finurlige verden for de mindste, kan I kigge forbi Operaens foyer, hvor H.C. Andersens eventyr Klods Hans er blevet til en særlig opera for børn.

Wow-faktor for voksne
Opera er dog ikke forbeholdt de yngste på Det Kongelige Teater. Den anmelderroste opera Barberen i Sevilla imponerer med iørefaldende musik og stærke følelser og kan opleves en enkelt gang i vinterferien. Er du til mindre sang og mere humor, og kan kostumerne efter din mening ikke få farve og wow-faktor nok, så er Maskerade den helt rigtige forestilling til dig. En historie om ungdommelig kærlighed, forelskelsens rus og forstokkede forældre af én af dansk dramatiks fadere, nemlig Ludvig Holberg.

De store fortællinger fortsætter i balletten med den smukke Svanesøen. Nikolaj Hübbe og Silja Schandorffs imponerende iscenesættelse af den klassiske ballet er en forestilling, man ikke må gå glip af. Har du lyst til at få et indblik i ballettens mere moderne verden, kan du på Gamle Scene få vækket sanserne til Dans2Go, som er én aften med tre mindre forestillinger, der viser alt fra neoklassisk til topmoderne ballet.

Og et skarpt hjørne for Skuespilhuset
Sidst men ikke mindst rammer Skuespilhuset i vinterferien en milepæl og kan fejre 10-årsjubilæum. I den anledning inviterer vi hele familien på kæmpe kagemand og kaffe i foyeren, minirundvisninger til alle Skuespilhusets hemmelige steder og skattejagt for de yngste. Kom og deltag i festlighederne, der finder sted fredag den 16. februar.

Læs mere om alle aktiviteter og forestillinger i vinterferien på Det Kongelige Teater i det vedhæftede program eller på kglteater.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum