Turbine Forlaget A/S

Brug de vildt sunde urter

Del
VILDT SUNDT hylder de mange magiske, interessante og spiselige planter, der findes, og inviterer dig til at opleve, hvad et drys af urternes magi kan gøre for en ret og ikke mindst dit velbefindende. Michelle Faust Lang Berthels har en ufattelig stor og varm begejstring for planter, urter og krydderier og mener, at det aldrig er for sent at gå på opdagelse i naturens eget skatkammer. Derfor har hun skrevet "Vildt sundt," der kombinerer urtehåndbog og kogebog.
Bogens flotte forside er designet af Karin Hald.
Bogens flotte forside er designet af Karin Hald.

Michelle Faust Lang Berthels opfordrer alle til at sanke urter i naturen, dyrke dem derhjemme eller smutte forbi helsekostbutikkerne, der ofte har et stort udvalg – også af urter, der ikke findes i den danske natur – og ikke mindst bruge dem i maden. Urterne er eminente smagsgivere og har mange gode egenskaber, der gavner helbredet, hvis man bruger den rette mængde i maden. ”Jeg håber, Vildt sundt kan give et større indblik i, hvad der findes af urter. Når man kender urterne, er de hverken farlige eller svære at bruge i maden,” forklarer Michelle, der i bogens første del gennemgår flere end 80 urter og beskriver deres smag, brug, egenskaber og kendetegn.

Efter urteguiden følger 80 opskrifter på alt fra nicecream med havtorn, superfood-muffins, knækbrød med brændenælde og ramsløg til rødvinsbagt smeltende kål, forfriskende sommergazpacho, sprøde grøntsagssnacks og mandelcookies med cashew-rosencreme.

Michelle er hverken veganer, vegetar eller pescetar, men spiser primært plantebaseret kost, og det afspejles i opskrifterne. Mad skal først og fremmest give brændstof til kroppens celler, pirre sanserne og stimulere krop og sjæl, mener Michelle.

Michelle Faust Lang Berthels har tidligere faciliteret og modereret opskrifter hos Aarstiderne, er uddannet Holistic Health Mentor & Lifestyle Coach samt yogalærer. Med Vildt sundt debuterer hun som forfatter med en bog, der udover at være en grøn kogebog også fungerer som et opslagsværk over de urter, som hun vil inspirere til, at vi bruger mange flere af.

Fakta om bogen:

Titel: Vildt sundt
Forfatter: Michelle Faust Lang Berthels
Fotograf: Rikke Westesen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740688702
Sidetal: 262
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 24. marts 2023

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens flotte forside er designet af Karin Hald.
Bogens flotte forside er designet af Karin Hald.
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Danske udvandrere kæmpede i krigen i Sydafrika3.3.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

I slutningen af 1800-tallet drog danskere og andre skandinaver til Sydafrika, som følge af de omfattende guld- og diamantfund i landet, i håbet om at skabe en bedre tilværelse. Udvandrerne kom i klemme i en konflikt, der udviklede sig til Den Anden Boerkrig, og deres dramatiske historie er ikke tidligere blevet samlet og fortalt. Det gør historiker Peter Agerbo Jensen nu noget ved med bogen "I Krig under Sydkorset."

En af Skandinaviens største klassikere i ny oversættelse23.2.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Hjalmar Söderbergs "Doktor Glas" står den dag i dag som en af de største klassikere i den skandinaviske litteratur. Fortællingen om den desillusionerede og kølige doktor, der indfanges af Helga Gregorius, og overvejer at hjælpe hende med mordet på hendes mand, er en filosofisk og etisk diskuterende roman, der kan gøre sig blandt de vigtigste af sin slags i verdenslitteraturen. "Doktor Glas" er ikke blevet oversat til dansk siden 1968, men kommer nu i helt ny oversættelse ved Karen Fastrup.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum