NordicBet Danmark

Brøndby er suverænt største pokalfavorit i nyere tid

Del

I spilleselskabet NordicBets 16-årige historie, har der aldrig været en større favorit til pokalsejren end Brøndby. NordicBet betaler beskedne 1,14 gange indskuddet igen for en Brøndby-triumf Kristi Himmelfartsdag..

Langt de fleste fodboldeksperter udråbte på forhånd pokalsemifinalen mellem Brøndby og FC Midtjylland til at være den moralske finale. Og skal man tro spilleselskabet NordicBet, har der været noget om snakken. Efter et dyk i bookmakerens arkiver kan man nemlig konstatere, at Brøndby er den største favorit, NordicBet har udråbt siden firmaets start i år 2002.

En Brøndby-sejr i ordinær tid giver i skrivende stund odds 1,24 gange pengene igen, mens en overraskende sejr til Silkeborg står i odds 14.00. Det svarer til en chancevurdering på 79 procent chance for blå-gult guld.  

”Normalt vil mundheldet i fodbold, at finaler altid er 50/50. Under normale omstændigheder havde vi nok også været mere påpasselige i oddssætningen. Silkeborg har dog en kamp for overlevelse mod Lyngby søndag, mens det toptunede Brøndby-mandskab vil gøre alt for at sikre pokalguldet på deres værste fjendes hjemmebane. Sådan som den nuværende sæson er forløbet, er der absolut intet, der tyder på, at Silkeborg kan levere overraskelsen”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Pokalfinalen spilles Kristi Himmelfartsdag klokken 17.00 i Telia Parken.

Hvem vinder Pokalfinalen (ordinær tid)?
Brøndby IF                   1,24
Uafgjort                       6,05
Silkeborg IF                 14,00

Hvem vinder Pokalfinalen (vinderspil)?
Brøndby IF                   1,14
Silkeborg IF                 5,50

Find spillene på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – DBU Pokalen

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum