Danske Spil A/S

Brødre løber afsted med den sidste milliongevinst på skrabejulekalenderen

Del

Årets sidste vinder af Quick skrabejulekalenderen fra Danske Spil er endelig fundet

Skrabejulekalenderen er en klassiker i de danske hjem og har været det siden 1994, hvor det første eksemplar kom på gaden.

Hvert år er der i alt fem gange 1.000.000 kroner på spil, og vi skulle et par uger ind i januar, før den sidste vinder meldte sig. Men nu har Danske Spil fundet alle fem vindere af hovedgevinsterne på den populære julekalender.

Den sidste vinder af en million skattefri kroner er dog ikke kun en enkelt person, men en lille spilleklub fra Skive Kommune.

-Vi er faktisk en lille spilleklub, der har spillet sammen i 40 år. Så vi er faktisk tre, der skal dele gevinsten, fortæller vinderen.

Spilleklubben består af tre brødre, og manden, som Danske Spil har talt med, har stået for indkøbet af vinderloddet.

-Vi startede med at tippe, men i dag er det både Lotto og skrabelod og lidt forskelligt, som vi spiller. Så skiftes vi til at vælge, hvad vi skal spille, og i denne omgang var det mig. Så jeg valgte skrabejulekalenderen, og det var jo meget godt, griner midtjyden.

Holdt spændingen længe 

En undersøgelse fra Danske Spil viser, at 39 procent af dem, der køber en julekalender, skraber felterne før tid. Den sidste store vinder hører dog ikke til den kategori, for skrabekalenderen har ligget og ventet i flere uger.

- Vi har ikke så travlt, vi er jo bare tre pensionister. Så jeg fik den først skrabet her forleden og så blev jeg jo rigtig glad, da jeg kunne tælle de 10 juletræer.

Da manden havde skrabet julekalenderen og konstateret, at gevinsten var af højeste kaliber, skyndte han sig at ringe til brødrene.

-Jeg ringede dem selvfølgelig op med det samme, vi har jo alle sammen vundet og skal dele præmien. Og det er jo rigtig sjovt, for vi har aldrig vundet mere end et par tusinde kroner før, så det er meget stort, fortæller den glade vinder.

Hvad pengene skal bruges på, er endnu ikke besluttet, men én ting er dog helt sikker.

-Vi plejer altid at rejse sammen hele familien, så når corona engang tillader det, så skal den da have hele armen. Og så skal vi selvfølgelig rigtig forkæle alle børnebørnene

Danske Spil har nu endelig fundet alle vinderne af skrabejulekalenderen anno 2021, og de fem store vinderlod er købt hos følgende forhandlere:

- Q8 Service i Skanderborg, Midtjylland

- Q8 Service i Værløse, Hovedstaden

- Meny i Nykøbing Falster, Sjælland

- SuperBrugsen i Løkken, Nordjylland

- Kvickly i Skive, Midtjylland

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum