Vejdirektoratet

Bro på Isterødvejen ved Hillerød får kærlig hånd

Del

Vejdirektoratet tager mandag den 1. august hul på arbejdet med at vedligeholde broen, der fører Isterødvejen ved Hillerød over Teglgården. Arbejdet løber frem til slutningen af september.

Broen over Teglgården trænger til en grundig vedligeholdelse. Foto: Vejdirektoratet.
Broen over Teglgården trænger til en grundig vedligeholdelse. Foto: Vejdirektoratet.

Det er blevet tid til at udføre vedligeholdelsesarbejde på den lille bro, der fører trafikanter på Isterødvejen nord for Hillerød over Teglgården.

Vejarbejderne går i gang mandag den 1. august og forventes at være færdige i slutningen af september.

I sommerferien er der blevet foretaget forberedende arbejde på Isterødvejen omkring bygværket, så man nu er helt klar til at tage hul på det vedligeholdelsesarbejde, der skal forlænge broens levetid.

Fugtisoleringen på broen er ikke længere i stand til at beskytte betonen godt nok mod nedtrængende vand og er dermed ved at have udtjent sin værnepligt. Den vil derfor blive udskiftet. I samme forbindelse vil afvandingsforholdene på broen blive forbedret, hvilket også skal beskytte betonen mod nedtrængende vand. Dertil kommer mindre betonreparationer.

Sådan foregår arbejdet

Arbejdet på broen på Isterødvejen bliver opdelt i tre etaper.

I første og anden etape gælder det syd- og nordsiden af broen, hvilket betyder, at trafikken vil blive samlet i den modsatte side af broen. Tredje fase foregår på midten af bygværket, og mens det står på, vil trafikken blive splittet op med ét farbart spor på hver side af arbejdsområdet.

Der vil således i hele arbejdsperioden – som vanligt – være ét kørespor i hver retning.

Information til trafikanterne

Sikkerheden skal både være i top for vejarbejdere og trafikanter. Der vil derfor være nedsat hastighed i bygværksområdet fra 90 til 50 km/t, og Vejdirektoratet beder desuden trafikanterne om at tage hensyn og køre forsigtigt.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon:

Tlf:20 61 26 64

Billeder

Broen over Teglgården trænger til en grundig vedligeholdelse. Foto: Vejdirektoratet.
Broen over Teglgården trænger til en grundig vedligeholdelse. Foto: Vejdirektoratet.
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum