Kompas Kommunikation

BritBox lanceres i april – BBC og ITV er gået sammen om en ny streamingtjeneste i Norden med originalt indhold

Del

Den 28. april lanceres BritBox i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Den nye streamingtjeneste byder på tusindvis af timers britisk indhold af høj kvalitet – inklusiv anmelderroste BritBox Originals, nye eksklusive serier og en lang række tidløse TV-klassikere. Med alt fra drama, krimi og comedy til faktuel underholdning og realityshows, samler BritBox alle de bedste britiske programmer på én platform.

Efter en succesfuld lancering af BritBox i USA, Canada, Australien og Syd Afrika udvider streamingtjenesten nu til yderligere 8 lande internationalt – blandt andet i Danmark og resten af Norden.

”Ved at tilføje eksklusivt indhold produceret af BritBox, som kun vil være tilgængeligt her, til det i forvejen brede udvalg af tidløse klassikere og forskellige genrer, har vi sammensat en bred vifte af underholdning. Det har på nuværende tidspunkt bidraget til, at vi har fået over 2,5 millioner abonnenter fra hele verden. BritBox-teamet kan næste ikke vente med at bringe nogle af Storbritanniens største stjerner til millioner af nye fans i Danmark og resten af Norden,” fortæller Reem Sakaan, CEO for BritBox International.

Fra torsdag den 28. april vil abonnenter have mulighed for at se den største samling af britisk indhold med flere tusinde timers underholdning tilgængeligt fra lanceringen. Et udvalg af nye BritBox Orginials vil også lande i løbet af det første år – inklusiv true-crime dramaerne Stonehouse, med Matthew Macfadyen og Keeley Hawes og The Thief, His Wife, and the Canoe, med Eddie Marsan i hovedrollen. Samt den lethjertede mordmysterieserie Sister Boniface Mysteries med Lorna Watson og Jerry Iwu i hovedrollerne og The Confessions of Frannie Langton med Karla-Simone Spence og Jodhi May. BritBox Nordic vil også lancere eksklusive nye titler hver måned, fra den længe ventede Idris Elba's Fight School til den anmelderroste Anne med prisvindende Maxine Peake i hovedrollen. 

Nyheder og eksklusive titler ved lanceringen af BritBox i april
Én af de nye serier på BritBox er den gribende BritBox Original serie Crime. Serien bygger på Trainspotting-forfatteren Irvine Welshs bestseller-roman og er Welshs første ”serieficering” nogensinde. Serien hyldes af kritikere, som beskriver den som 'genialt skrevet... ligefrem gribende' og 'betagende'. Derudover har serien skuespilleren Dougray Scott (Mission: Impossible 2, Batwoman) i hovedrollen som kriminalinspektør Ray Lennox, der har til opgave at finde en forsvundet skolepige, mens han kæmper med sin egen afhængighed. Crime har kort sagt et groft og snoet plot. Serien er optaget i Skotland og har den flere højprofilerede biroller. Blandt andet skuespillerne Joanna Vanderham (Warrior, Legends of Tomorrow) og Ken Stott (Plunkett & Macleane, Charlie Wilson's War).

Greg Davies (The Inbetweeners, Cuckoo) har skrevet og er hovedrolleindehaver i den mørke komedieserie The Cleaner. Davies’ rolle i serien en midaldrende mand, der vasker op efter grusomme mord og alt for tidlige dødsfald. Baseret på den tyske serie Der Tatortreiniger, byder den på en række britiske talenter, herunder den BAFTA-vindende skuespillerinde Helena Bonham Carter (The Crown, The King's Speech) i en uundværlig gæsteoptræden.

Beskrevet som 'fascinerende' og 'spækket med strålende anekdoter' af den britiske presse, sætter dokumentaren Hollywood Bulldogs: The Rise and Falls of the Great British Stuntman spotlight på de mænd, der hoppede, sparkede og eksploderede deres vej gennem de mange Hollywood-Blockbusters i 1970'erne og 80'erne som blandt andet Bond, Batman, Star Wars og Superman.

Ud over spændende dramaer og morsomme komedier, kan reality-tv fans se sæson 17 og 18 af Masterchef UK eksklusivt på BritBox, alt imens krimielskere ikke skal gå glip af sæson 6 af den gribende politiserie Line of Duty. Har man endnu ikke set serien, er der også rig mulighed for at binge de 5 tidligere sæsoner. Den prisvindende Line of Duty-serie tiltrak over 15 millioner seere til den neglebidende finale af sæson 6, hvilket gør serien til Storbritanniens mest sete dramaserie i det 21. århundrede.

”Vi ved at de nordiske seere er kæmpe fans af britisk TV, og vi er sikre på, at de også bliver vilde med det indhold, som vi kan tilbyde på BritBox ved lanceringen. Det er nemt at tilmelde sig med vores tilbud om en 7-dages gratis prøveperiode, hvilket giver mulighed for med det samme at bingewatche favoritter som for eksempel Peaky Blinder, Vera, The Office, og klassikere som Absolutely Fabulous, Blackadder og Prime Suspect. Vi kommer også til at tilbyde flere af de ikoniske og historiske dramaer, Storbritannien er så kendt for, som blandt andet Andrew Davis’ Pride and Prejudice, samt Brideshead Revisted som netop er genudgivet i HD.” – fortæller Neale Dennet, Lanceringsdirektør hos BritBox International.

BritBox vil være tilgængelig i Danmark og resten af Norden fra torsdag den 28. april via BritBox.com, på Android og Apple mobiler og tablets, Fire TV, Apple TV, Samsung Smart TV og LG Smart TV. BritBox’ indhold vil også være tilgængelig for medlemmer af C More.

Priser (efter 7 dages gratis prøveperiode):

  • Sverige – 89 SEK om måneden, 695 SEK årligt
  • Norge – 89 NOK om måneden, 699 NOK årligt
  • Danmark – 79 DKK om måneden, 599 DKK årligt
  • Finland – 7.99 EUR om måneden, 59.99 EUR årligt

Du kan følge BritBox på Facebook @BritBox Nordic og på Instagram og Twitter @BritBox_Nordic #BritBoxNordic.

Nøgleord

Kontakter

Alle mediehenvendelser henvendes til vores danske PR-bureau, Kompas Kommunikation. Send venligst en e-mail til rikke@kompas.dk eller emilieroep@kompas.dk.

Marketing- eller forretningsrelateret spørgsmål, bedes henvendes til sian.jones@britbox.com.

Billeder

Information om Kompas Kommunikation

Kompas Kommunikation
Kompas Kommunikation
Toldbodgade 55b 1.
1253 København K

Følg pressemeddelelser fra Kompas Kommunikation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kompas Kommunikation

Svær overvægt i Region Hovedstaden: Mange kæmper alene og taber kampen mod vægten19.5.2022 11:19:04 CEST | Pressemeddelelse

Flere end nogensinde lever i dag med svær overvægt i Region Hovedstaden. Det viser helt nye tal fra bl.a. Sundhedsstyrelsen. Selvom mange igen og igen prøver at komme de overflødige kilo til livs, taber de ofte kampen mod vægten – en kamp, som ofte kæmpes, men sjældent vindes alene. Det viser en undersøgelse, der sætter fokus på svær overvægt i Danmark. En overlæge og en person med svær overvægt fra Region Hovedstaden (Pia fra Helsingør) kommenterer undersøgelsen.

Svær overvægt i Midt- og Vestjylland: Mange kæmper alene og taber kampen mod vægten19.5.2022 09:43:38 CEST | Pressemeddelelse

Flere end nogensinde lever i dag med svær overvægt i det midtjyske. Det viser helt nye tal fra bl.a. Sundhedsstyrelsen. Selvom mange igen og igen prøver at komme de overflødige kilo til livs, taber de ofte kampen mod vægten – en kamp, som ofte kæmpes, men sjældent vindes alene. Det viser en undersøgelse, der sætter fokus på svær overvægt i Danmark. En overlæge og en person med svær overvægt kommenterer undersøgelsen.

Svær overvægt i Østjylland: Mange kæmper alene og taber kampen mod vægten16.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere end nogensinde lever i dag med svær overvægt i det midtjyske. Det viser helt nye tal fra bl.a. Sundhedsstyrelsen. Selvom mange igen og igen prøver at komme de overflødige kilo til livs, taber de ofte kampen mod vægten – en kamp, som ofte kæmpes, men sjældent vindes alene. Det viser en undersøgelse, der sætter fokus på svær overvægt i Danmark. En overlæge og to østjyske personer med svær overvægt (Maibritt og Frederikke fra Aarhus) kommenterer undersøgelsen.

Svær overvægt på Fyn: Mange kæmper alene og taber kampen mod vægten16.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere end nogensinde lever i dag med svær overvægt i det syddanske. Det viser helt nye tal fra bl.a. Sundhedsstyrelsen. Selvom mange igen og igen prøver at komme de overflødige kilo til livs, taber de ofte kampen mod vægten – en kamp, som ofte kæmpes, men sjældent vindes alene. Det viser en undersøgelse, der sætter fokus på svær overvægt i Danmark. En overlæge og tre fynske personer med svær overvægt (Emma fra Nordfyn og Camilla og Josefine fra Odense) kommenterer undersøgelsen.

Svær overvægt i Nordjylland: Mange kæmper alene og taber kampen mod vægten16.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere end nogensinde lever i dag med svær overvægt i Nordjylland. Det viser helt nye tal fra bl.a. Sundhedsstyrelsen. Selvom mange igen og igen prøver at komme de overflødige kilo til livs, taber de ofte kampen mod vægten – en kamp, som ofte kæmpes, men sjældent vindes alene. Det viser en undersøgelse, der sætter fokus på svær overvægt i Danmark. En overlæge og to nordjyske personer med svær overvægt (Nanna fra Aalborg og Benedikte fra Hadsund) kommenterer undersøgelsen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum