Columbus

Brian Iversen bliver ny CFO i Columbus og en vigtig del af Columbus’ virksomhedstransformation

Del

Brian Iversen er ansat som CFO og medlem af direktionen i Columbus og tiltræder den 1. oktober. Han kommer fra en stilling som Vice President of Group Finance i GN Store Nord, hvor han har spillet en afgørende rolle i at transformere og optimere GN Store Nords finansprocesser globalt. Brian afløser Hans Henrik Thrane, der forlader Columbus den 31. august.

I Columbus vil Brian blive en central figur i Columbus’ strategiske transformation mod en mere fokuseret og forenklet drift med øget fokus på større kunder og en mere digital rådgivningstilgang.

”Vi er glade for at kunne byde Brian Iversen velkommen til Columbus. Han kommer med stor erfaring med at lede effektive økonomifunktioner og gennemføre komplekse transformationer. Brian er en moderne og motiverende leder med stor erfaring indenfor international ledelse og finansiel rapportering. Den indsigt han har med sig med international ledelse og optimering af en global økonomiorganisation vil være værdifuld i at sikre Columbus’ strategiske transformation”, siger bestyrelsesformand Ib Kunøe.

Brian Iversen er en erfaren topleder med mere end 20 års erfaring fra store internationale virksomheder. Han har stor erfaring med at lede, optimere og udvikle globale økonomifunktioner såvel som at implementere store strategiske programmer og optimere forretningsperformance.

I sin seneste rolle hos GN Store Nord var han ansvarlig for Group Finance-organisationen med mere end 50 medarbejdere, hvor han stod i spidsen for optimering af rapporterings- og finansstrukturen samt optimering af de finansielle processer lokalt og globalt. Han har en MBA fra Henley University i England.

“Columbus har et stærkt purpose – digital transformation for a better tomorrow – og en stærk markedsposition med store globale vækstmuligheder. Jeg er spændt på den rejse, der ligger foran os hvor transformationen af økonomiorganisationen er en central del af Columbus’ virksomhedstransformation. Jeg er meget taknemmelig for den tillid som bestyrelsen og koncernchef Søren Krogh Knudsen har givet mig, og jeg ser meget frem til at blive en del af Columbus og til at stå i spidsen for Columbus’ globale økonomifunktion”, siger Brian Iversen.

Focus23-strategien indebærer en strategisk transformation mod en mere fokuseret og forenklet drift med øget fokus på større kunder indenfor detail, produktions- og fødevarer samt en mere digital rådgivningstilgang. Målet er at frigøre det fulde vækstpotentiale og dermed gradvist at øge organisk vækst til minimum 10% årligt fra 2023.

 

Kontakter

Communications Director
Tine Rasmussen
tra@columbusglobal.com
+45 29 69 06 77

Billeder

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com

Columbus er en global IT-service og konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. Columbus beskæftiger mere end 1.500 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder forretningskritiske løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden – vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum