Din Tekstforfatter

Branding på sociale medier kan redde din virksomhed

Del

Betalt samarbejde Sociale medier er dette århundredes store teknologiske og sociale vidunder – og byrde. Hvor er det fantastiske at kunne forbinde brugere over alt på vores runde jordklode. Og hvor er det fantastisk for virksomhederne, at de kan ramme specifikke målgrupper langt bedre. Derfor skal din virksomhed som en selvfølge være på sociale medier som Facebook og Instagram. Facebook har på nuværende tidspunkt over 200 millioner virksomheder på sit medie. Det giver en helt åbenlys mulighed for at ramme en bred kundegruppe der, hvor kunderne er.

Hjælp til at optimere og skabe likes 

200 millioner virksomheder på et og samme medie. I blandt denne store gruppe ligger alt fra Tesla til den lokale bodega. Begge Facebook-konti er essentielle for virksomhedens kommunikation og salg til sine kunder. 

Men - som hovedreglen altid er på sociale medier - det har kun værdi, hvis virksomhedens konto er populær. Hvis den lokale bodega har lavet en god profil med 10 følgere, har de ikke skabt meget værdi for virksomheden. 

Derfor hjælper nogle virksomheder andre virksomheder med at få likes, følgere og venner online - fordi det skaber vækst. En virksomhed ved navn Getlikes gør det til deres fineste opgave simpelthen at skabe likes til deres kunder. 

Men hvorfor er det så nødvendigt for jeres virksomhed, spørger du måske? Fordi hele 15 % af Facebooks mere end en milliard brugere shopper via Facebook. Og fordi 70 % shoppeentusiaster finder inspiration på Instagram 

Har man en lille smule forståelse for indtjekning som virksomhedsejer, er det åbenlyst, at der skal investeres her. Virksomheden skal ud til kunderne. Virksomheden skal på sociale medier. 

Headhunting gennem sociale medier 

En anden årsag til at søge likes, følgere og venner online er employer branding. Ifølge Ofir.dk, der dagligt arbejder med at finde jobs til sine mange brugere, er employer branding en enestående mulighed for virksomheder til at møde de kommende stjerner på arbejdsmarkedet der, hvor de er.  

På Instagram følger hele 90 % af deres brugere mindst en virksomhed. De følger deres kampagner, deres tilbud, deres presseopslag, som de følger dem, når de søger en ny spændende ansat i virksomheden. 

Jo større hype og snak, der er om en virksomhed på de sociale medier, jo nemmere vil det altså også være at kunne finde de mest interessante ansatte til virksomheden. En mulighed man som virksomhedsejer skal udnytte, hvis man vil følge med konkurrenterne. 

Fremtiden for virksomheden ligger ikke på hovedgaden 

I de gode gamle dage var der ekstrem kamp om at få en god lokation på virksomhed i det fysiske gadebillede. Med en god placering betød produktet mindre end med en dårlig placering. 

Det er ikke bare ved at ændre sig, men har ændret sig fuldstændigt. I dag er det placeringen i Googles søgefelter. Det er placeringen på de sociale mediers feed. Og det er den digitale vej fra dit produkt ud til brugerens skærm, som betyder noget. 

Populariteten er første skridt. Andet skridt er at lære, hvordan man målretter sine kampagner, udnytter data og får kunder ind i jeres digitale butik, fordi de "tilfældigvis" faldt over jeres annonce, som taler præcis til dem. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum