Branchedirektør-skifte i Dansk Detail

Del

Jens Birkeholm stopper efter 19 år som branchedirektør for Dansk Detail, Sko-branchen.dk og Men’s Fashion World.

I lyset af Dansk Detail m.fl. står over for en ny strategiperiode har Jens Birkeholm meddelt bestyrelserne for Dansk Detail m.fl., at han ønsker at fratræde sin stilling.

Bestyrelsen og Jens Birkeholm takker hinanden for 19 gode år og et fantastisk godt samarbejde.

Om sin beslutning siger Jens Birkeholm: ”Gennem alle årene og i særdeleshed under corona-krisen har mine kolleger og jeg været tæt på, har rådgivet og har hjulpet mange virksomheder og mennesker. Det har været et stort privilegie at have den mulighed og samtidig repræsentere branchens synspunkter, virkelighed og oplevelser ud ad til. Også hen over årene har vi sammen leveret en solid indsats for medlemsvirksomhederne. Jeg har nydt udfordringerne. Det må ingen være i tvivl om. Men hvis jeg skal prøve noget mere i mit liv, så skal det være nu. Tidspunktet er det rigtige. Og jeg har selv truffet beslutningen. Det er ikke en nem beslutning; men det er den rigtige beslutning.

 

Jeg er personligt glad for, at det er lykkedes at få samarbejdet med Dansk Erhverv på plads, for her arbejder dygtige, engagerede kolleger, der bruger meget af deres vågne tid på at arbejde med erhvervsvilkårene for og yde rådgivning til små og store virksomheder i Danmark. Derfor kan medlemsvirksomhederne være trygge og tilfredse med det samarbejde mellem organisationerne, som trådte i kraft ved årsskiftet.”

Bestyrelsesformand Jørgen Krebs vil gerne fremhæve den store indsats, som Jens Birkeholm har ydet for organisationerne og medlemsvirksomhederne.

 

"Vores organisationer har gennemgået store forandringer under Jens Birkeholms ledelse, og det skal vi fortsætte med fremover. Nu går vi i gang med at lægge strategien for de kommende år og med at overveje, hvordan vi bygger videre på det gode samarbejde med Dansk Erhverv til glæde for medlemsvirksomhederne.

Bestyrelsesformand Jørgen Krebs oplyser, at der allerede har været konstruktive drøftelser om de fremadrettede prioriteringer for Dansk Detail m.fl., herunder også om valg af en ny branchedirektør:

 

"Sammen med Dansk Erhverv går vi nu i gang med at finde en kompetent afløser til posten som branchedirektør”.

Jens Birkeholm arbejder i den kommende periode på at sikre en smidig overlevering til den nye branchedirektør.

Kontakter

Jørgen KrebsFormandDansk Detail og Skobranchen.dk

Tlf:29 40 62 14

John BrødbækFormandMen’s Fashion World

Tlf:28 40 04 89

Billeder

Information om Dansk Detail

Dansk Detail
Slotsholmsgade 1
1217 København K

http://www.dansk-detail.dk

Følg pressemeddelelser fra Dansk Detail

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.