Danske Spil A/S

Brænder Damsinho banen af i Italien? Og scorer Simon Kjær et mål?

Del

Nu kan du spille på, hvordan det går danskerne i den bedste italienske række, Serie A.

Mikkel Damsgaard imponerede under sommerens EM med to mål, hvor især det sidste mod England står klart i fodboldfolkets hukommelse.

I weekenden begynder den italienske liga, Serie A, og spørgsmålet er, om den 21-årige fodboldspiller kan bygge videre på succesen i sin klub, Sampdoria.

- Vi regner med, at han kommer til at få endnu mere spilletid, end han gjorde i seneste sæson, hvor det blev til cirka 50 minutter pr. kamp. Mikkel Damsgaard er blevet en større profil, end han var inden EM, og han er blevet rygtet væk til flere forskellige klubber, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

Derfor regner Danske Spil også med, at Mikkel Damsgaard kommer til at score flere end de to mål, han scorede for Sampdoria i sidste sæson.

- Vi tror på, at han kommer til at lave 4-5 mål, siger oddssætteren om den vævre offensivspiller med kælenavnet Damsinho.

Der er odds 1,35 på, at Mikkel Damsgaard scorer mindst fire mål, mens det giver pengene 2,05 gange igen, hvis han laver mindst fem kasser. Seks mål eller derover udløser odds 3,25.

Hvis man tror på, at Mikkel Damsgaard kan gentage sin præstation fra EM-kampen mod England og score direkte på frispark bare en enkelt gang i løbet af sæsonen, giver det odds 1,95 – og odds 5 hvis han gør det mindst to gange.

Scorer Simon Kjær endelig?
En anden af EM-slutrundens store danske helte var Simon Kjær, der igen i år skal styre forsvaret i AC Milan.

Den 32-årige landsholdsanfører er blevet en fast del af det italienske storholds defensiv. Spørgsmålet er, om han kommer til at bidrage lidt mere til offensiven.

- Simon Kjær scorer ikke særligt mange mål, og han har endnu ikke scoret for Milan i Serie A. Man skal faktisk helt tilbage til 2017/18-sæsonen for at finde hans seneste ligamål. Dengang spillede han i Sevilla, fortæller Mathias Reimer Larsen.

Der er odds 1,60 på, at Simon Kjær scorer mindst et mål i løbet af sæsonen, mens det giver pengene 3,50 gange igen, hvis han laver mindst to kasser.

Der er mange flere spil på danskerne i Serie A – også på Andreas Skov Olsen, Jens Stryger Larsen og Joakim Mæhle – på Danske Spils hjemmeside: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/17167/fodbold/italien/italien-serie-a/matches

Serie A starter lørdag kl. 18.30 med Verona-Sassuolo og Inter-Genoa.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, mail: marl@danskespil.dk, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum