Norlys

Boxer bliver til Norlys

Del

Inden længe bliver det velkendte Boxer-logo skiftet ud og erstattet med Norlys. Det sker som et led i energi- og telekoncernens ambitioner om at etablere Norlys-brandet som det nye flagskib på det danske internet- og tv-marked. Kunderne beholder de produkter, priser og services, de kender i dag.

Den 5. oktober tager ét af Danmarks kendte internet- og tv-brands navneforandring til Norlys. Det Norlys-ejede Boxer har i mange år været fast inventar på det danske tv- og bredbåndsmarked, hvor de revolutionerede branchen ved at give kunderne frihed til at sammensætte deres egne kanaler. Nu iklæder de sig for første gang Norlys-farver og siger farvel til Boxer-universet:  

- Bag det velkendte Boxer-logo gemmer der sig en velsmurt maskine bestående af dygtige medarbejdere, et solidt produktudbud og et helt særligt fællesskab om det at levere en god kundeoplevelse. Det er lige præcis dét, vi gerne vil stå for som Norlys, og derfor bliver der heller ikke ændret på andet end logoet, når Boxer skifter navn til Norlys, fortæller adm. direktør i Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen. 

Norlys vil være Danmarks største inden for energi, internet og tv 
Navneskiftet er en del af energi- og telekoncernens strategi om at samle sig under ét brand. Rejsen startede allerede i 2020, da energiforretningen blev til Norlys, og nu er turen kommet til internet- og tv-forretningen: 

- I 2020 blev energiforretningen til Norlys, og nu er turen så kommet til Boxer. Det er ikke uden et lille sug i maven, at vi siger farvel til et velkendt brand som Boxer, som er kendt og elsket af mange, og som gennem de seneste 12 år har sat et tydeligt aftryk på den danske tv- og internetbranche. Men vi tror på, at Norlys er fremtiden, og at vi med ét fælles brand kan sætte en ny standard i branchen og levere de bedste produkter og oplevelser til vores kunder og andelshavere, slår Sune fast.  

Kunderne beholder det, de har i dag 
Navneskiftet sker i starten af oktober, og det betyder, at kunderne inden længe vil opleve, at deres produkter og services skifter navn. Men udover det vil alt være, som man kender det:  

- Produkter, priser og vores services bliver der ikke lavet om på, og kunderne får de samme gode folk i røret, når de ringer ind til os. Det eneste, der ændrer sig, er navnet, og det kommer kunderne selvfølgelig også til at høre meget mere om i den kommende tid, fastslår Sune Frederiksen og opfordrer til at holde øje med postkassen eller indbakken.  

Navneskiftet sker officielt den 5. oktober 2021, men allerede fra denne uge vil eksisterende kunder modtage mere information fra Boxer i deres postkasse eller indbakke. 

 
Om Boxer 

  • Boxer kom på markedet i 2009 
  • Boxer leverer digitalt tv via det landsdækkende, jordbaserede tv-sendenet (antennenet) 
  • I de senere år har Boxer bevæget sig ind på både streaming- og bredbåndsmarkedet og leverer i dag streaming og internet over en række forskellige teknologier/net 
  • Boxer har i årevis kæmpet for at give danskerne valgfrihed inden for tv og var de første til at introducere muligheden for, at kunderne selv kunne sammensætte deres egne kanaler 
  • Boxers kunder er blandt de mest tilfredse i branchen 

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, ca. 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum