Molslinjen A/S

Bornholmslinjen: Vi forventer at ansætte 300

Del

Når Bornholmslinjen fra 1. september 2018 skal sejle til og fra Bornholm bliver det med en organisation på cirka 300 ansatte. Stillinger bliver slået op fra februar/marts i år og frem til begyndelsen af 2019.

Arbejdet med udvidelsen af Express 1 til 1400 passagerer er næsten færdigt.
Arbejdet med udvidelsen af Express 1 til 1400 passagerer er næsten færdigt.

Cirka 300 ansatte. Det er den forventede størrelse på den organisation, som skal bygges op omkring Bornholmslinjen. Det meddeler Molslinjen i dag:

”Vi har en plan, der viser et klart omrids af den organisation, vi skal bruge,” forklarer Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Han understreger, at det endnu er for tidligt at komme ind på, hvor mange stillinger der bliver inden for hver kategori. Men de 300 ansatte fordeler sig med cirka 250 til søs og cirka 50 ansatte i en organisation på land.

De første stillinger slås op i februar/marts – og så vil resten af stillingerne blive slået op hen over 2018 og frem til begyndelsen af 2019.

”Vi vil meget gerne medvirke til, at overgangen mellem os og Færgen bliver så god som mulig. Det er af afgørende vigtighed for alle bornholmere, at trafikken til og fra øen fungerer både op til og efter den 1. september 2018”, siger Carsten Jensen. 

Kontakter

Billeder

Arbejdet med udvidelsen af Express 1 til 1400 passagerer er næsten færdigt.
Arbejdet med udvidelsen af Express 1 til 1400 passagerer er næsten færdigt.
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/
  • Molslinjen råder i dag over fire moderne hurtigfærger på Kattegat; hurtigfærgen Max Mols og de tre superfærger, Express 1, Express 2 og Express 3, der er blandt verdens største katamaraner.
  • Superfærgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler på en overfart.
  • Molslinjen sikrer med Kattegat-ruterne Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden en hurtig, effektiv og behagelig rejse mellem Sjælland og Jylland.
  • Molslinjen overfører mere end 1,3 mio. personbilsenheder og næsten 2,8 mio. passagerer om året.
  • Den 1. september 2018 overtager Molslinjen besejlingen af Bornholm med rutenavnet Bornholmslinjen.
  • Juni 2018 leveres en helt nybygget fragt- og passagerfærge, Hammershus. Den skal sejle på ruterne Rønne-Køge og Rønne-Sassnitz
  • Bornholmslinjen har samtidig købt den bornholmske færge, Povl Anker.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum