Molslinjen A/S

Bornholmslinjen klar med fartplan 2020

Del

Bornholmslinjen er nu klar med fartplan og priser for 2020. Det er en fartplan med flere afgange og med rigtig mange billetter til 99 kroner.

Sejlplanen for 2020 vil afsløre flere afgange og mange billetter til 99 kroner.
Sejlplanen for 2020 vil afsløre flere afgange og mange billetter til 99 kroner.

Bornholmslinjen er efter godkendelse hos Transport- og Boligministeriet klar med fartplanen for 2020 for alle tre ruter fra Bornholm. Det er en fartplan, som indeholder 152 flere afgange end foreskrevet i færgekontrakten.

”2020 er skudår og det sætter en ekstra dag ind i kalenderen i februar, og så sejler Max ekstra afgange både forår og efterår, hvor vi forventer øget lyst til at besøge Bornholm”, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Den nye fartplan vil også afsløre rigtig mange billetter til 99 kroner i både lavsæson og i mellemsæson.

”Vi kan konstatere, at de dynamiske priser virker som forventet. Der kommer en del flere gæster til Bornholm, fordi vi kan flytte efterspørgsel til hverdage, og bornholmerne har i gennemsnit rejst billigere end andre fordi Bornholmerne ofte rejser modsat de store rejsedage. Vi er desuden glade for at kunne tilbyde meget billige ture til og fra Bornholm i vintersæsonen. Det vil understøtte de gode kræfter, som vil holde Bornholm åbent hele året”, siger Jesper Skovgaard.

Døren til den nye fartplan åbnes for bookinger i løbet af formiddagen i morgen torsdag den 19. september. Når fartplanen er tilgængelig, vil der stadig være manuelt arbejde med at få opdateret fragt-erhvervets faste pladser på især Rønne-Køge ruten, så der vil gå nogle timer, før bookingen af fragt er mulig.

Fartplanen vil også afsløre, at afgangene til Sassnitz fortsætter hele året, og så vil især campisterne og campingpladserne finde godt nyt i fartplanen, som indeholder betydeligt billigere billetter til campisterne omkring weekenderne på Rønne-Køge ruten.

Kontakter

Billeder

Sejlplanen for 2020 vil afsløre flere afgange og mange billetter til 99 kroner.
Sejlplanen for 2020 vil afsløre flere afgange og mange billetter til 99 kroner.
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne op mod otte millioner gæster årligt.

Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier.

I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Aalborg og Rønne.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum