Region Hovedstaden

Bornholm genåbner: Her kan du blive testet

Del

​Som følge af at Bornholm åbner øen mere op for både elever og erhvervsliv, er der nu etableret yderligere testtilbud rundt omkring på øen. Det handler både om kviktest til studerende på ungdomsuddannelserne, flere nye teststeder med både kviktest (podning i næsen) og PCR-test (podning i halsen).

"Med genåbningen af Bornholm står vi overfor en stor testopgave. Anbefalingen fra sundhedsmyndighederne er, at alle bornholmere bliver testet en gang om ugen. Vi udvider allerede vores testkapacitet fra weekenden, og fra mandag åbner vi også flere nye teststeder. Det er dog vigtigt at sige, at ikke alle bornholmere kan blive testet på en og samme dag. Men vi har mange tider og tilbud i flere byer, og vi justerer og evaluerer løbende, så alle borgere får let til test. Hold øje med hjemmesiden over Covid-19 teststeder, som opdateres i takt med, at der sker nyt i forhold til åbningstider og steder", siger Kirstine Vestergård Nielsen, vicedirektør i Akutberedskabet.

Se muligheder for test herunder:

PCR-test med tidsbestilling
Bornholm COVID-19 teststed, Ullasvej 39C, Rønne, ved hospitalet. Åbningstid: alle dage fra 09 - 17. Øget kapacitet til 1.800 daglige tider.

Fast PCR-tilbud i Klemensker, tirsdag, torsdag og lørdag, åbningstid kl. 10.00-16.00. Kapacitet 500 daglige tider.

Fast PCR-tilbud i Nexø, mandag, onsdag, fredag og søndag, åbningstid 10.00-16.00. Kapacitet 500 daglige tider.

Kviktest
Kviktest sker i samarbejde med den private leverandør Copenhagen Medical:

Særligt tilbud udelukkende til elever og studerende på Campus Bornholm, Minervavej 1, 3700 Rønne, så de kan blive testet to gange om ugen. Åbningstid mandag til fredag. kl. 08.00-16.00.

Nyt kviktestcenter i Nexø, Møbelfabrikken, Gl Rønnevej 17 A, 3730 Nexø, med en kapacitet på 1.000 med opskalering til 1.500. Åbningstid kl. 08.00-20.00 alle dage

Pop-up centre i tre byer, kl. 08.00-16.00:
Allinge - mandag, tirsdag og onsdag,
Gudhjem – torsdag og fredag
Svaneke – lørdag og søndag
Kviktestcenteret i Søndermarkshallen, drevet af Falck, har fortsat åbent alle dage kl. 8.00-20.00.

Find vej til øvrige teststeder i regionen

For yderligere information kontakt Akutberedskabet
Kommunikationskonsulent Sofia Zafirakos sofia.zafirakos@regionh.dk

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Lokal vaccinationsindsats på vej i Frederikssund Kommune9.4.2021 15:11:57 CEST | Pressemeddelelse

Frederikssund Kommune og Region Hovedstaden planlægger sammen med praktiserende læger en forstærket vaccinationsindsats, der i første omgang kommer til at bestå af en fremskudt vaccination i Frederikssundhallen den 15. april, hvor op imod 150 af de ældste og mest sårbare borgere i målgruppe 2, 3 og 7 bliver vaccineret. Derudover kommer flere af kommunens praktiserende læger til at vaccinere i deres klinik i næste uge.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum