Ishøj Kommune

Børneteater for de 4-7-årige på søndag

Del

Teater Vestvolden spiller forestillingen Lene & Lillebror i teaterbussen, som holder ved Kulturium Musikteater i Ishøj på søndag den 13. oktober kl. 13

Hvad skal vi lege? Lillebros legesang handler om venskab og sammenhold. Her får Lillebror debut på teatescenen i en forestilling, der hylder fantasien.

Lene og Lillebror mødes i teaterbussen gennem et gammelt tv-apparat på tværs af tiden. Med filmklip, nyskrevet musik og sange støder fortid og fremtid sammen og bliver til et magisk nu.

Original Lillebror-dukke

I stykket møder vi den originale Lillebror-dukke i selskab med skuespiller Lene Hummelshøj. Stykket er en hyldest til Lillebror, og han føres op til nutiden.. Men der er også meget, der er som før. Lillebror er stadig fuldkommen som man kender ham fra tv-programmerne: Fræk og helt sin egen, som han altid har været – og skal være.

Billetter til forestillingen koster 25 kr. for børn og unge, 50 kr. for voksne - og gratis billet kan afhentes til medlemmer af Girafklubben. Billetterne købes i billetsalget hos Kulturium Musikteater eller på ticketmaster.dk/ikc.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum