Ishøj Kommune

Børnekoncerter er populære i Ishøj

Del

Man skal høre meget, før ørerne falder af, og nu er det børnenes tur til at lægge ører til noget nyt i Ishøj – nemlig musik og humor for børn. Mek Pek, Søn & onkel Tot underholder med børnemusik, jazzrytmer og røverhistorier søndag den 25. februar klokken 13 i Ishøj Kultur Café. Billetterne er allerede revet væk

Tendensen er klar: Jazzen og Åh Abe musikken er et hit hos børnene – og hvem er bedre end Mek Pek til at pode fremtidens generationer med denne vidunderlige kunstart. Susie Heichelmann fra Ishøj Kultur Café fortæller at koncerten hurtigt blev udsolgt.


”Det er dejligt – og fuldt forståeligt – at de glade rytmer begejstrer folk i alle aldre,” siger Susie Heichelmann og henviser til de mange populære koncerter og søndagsjazz arrangementer Ishøj Kultur Café også afholder for det voksne publikum.

Mek Pek spiller og fortæller sjove historier fra sin barndom

Til dette humoristiske show for børn har Mek Pek taget sin søn Anton med. Han spiller trommer og guitar. Og herudover Onkel Tot – også kendt som Mads Fogt fra Habbasutterne – på guitar og kor. Showet er bygget op over Åh Abe-pladerne og Mek Pek’s egne albums, og det hele krydres med historier og sjove anekdoter fra Mek Pek’s egen barndom. Det bliver en 45 minutters medrivende koncert for børn med masser af musik, sjov og ballade.

Billetter udsolgt

Billetterne til børnekoncerten med Mek Pek, Søn og Onkel er desværre udsolgt, men hold dig opdateret på Ishøj Kultur Cafés spændende program på www.ishojkulturcafe.dk.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum