Aabenraa Kommune

Børnehusbarn og skoleelev tager første spadestik

Del

Aabenraa Kommune starter nu byggerierne til Hærvejsskolen og Børnehuset Fladhøj og inviterer alle interesserede til at deltage i begivenheden 18. maj.

Borgmester Thomas Andresen vil sammen med et barn fra Børnehuset Fladhøj og en elev fra Hærvejsskolen tage det første spadestik til byggeriet af en af de største totalentrepriser i Aabenraa Kommunes historie, som konsortiet Chr. Johannsen A/S og Ommen & Møller A/S skal stå for

- Det bliver en stor dag for Rødekro, at starten på Hærvejsskolens og Børnehuset Fladhøjs nye, fantastiske faciliteter nu vil tage form. Når det står færdigt, vil det give børnene et bedre læringsmiljø og medarbejderne nogle bedre arbejdsbetingelser, siger borgmester Thomas Andresen om byggeriet, der har en projektpris på samlet cirka 108 million kroner.

Byggerierne af de to institutioner vil foregå sideløbende og forventes at være afsluttet i slutningen af 2019, og når det står færdigt, vil Hærvejsskolens tilbygning blive på cirka 6.000 kvm., mens Børnehuset Fladhøjs tilbygning bliver på cirka 1.500 kvm.

- Jeg har været rigtig glad for den store interesse, som der er blevet vist hidtil med at bidrage til udviklingen af faciliteterne til de to institutioner. Udmøntningen af det arbejde bliver nu synligt ved, at det første spadestik bliver taget, og jeg håber, at mange vil møde op og fejre denne markering, siger Kirsten Nørgård Christensen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget

Det første spadestik finder sted ved Børnehuset Fladhøj på Skovbrynet 4 i Rødekro fredag 18. maj kl. 13.00, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage.

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum