BØRNEfonden

BØRNEfonden med i eventen ”Verdens Bedste Morgen”

Del

I morgen fredag d. 9. september kan morgenfriske danskere række hånden ud en ekstra gang, når de bl.a. passerer krydset ved Langebro i København. Her står BØRNEfonden nemlig klar til at dele Verdens Bedste Nyheder og en Verdensmål-juice ud til forbipasserende for at fejre FN’s Verdensmål.

Verdens Bedste Nyheder, har sammen med bl.a. BØRNEfonden en plan. En plan, som skal udbrede kendskabet til de 17 Verdensmål blandt danskerne, som sidste år blev vedtaget på FN’s årlige generalforsamling. Fredag d. 9. september bliver planen sat i værk, når BØRNEfonden sammen med tusindvis af andre frivillige deler Verdens Bedste Nyheder og juice fra Rynkeby ud til morgenfriske forbipasserende i hele Danmark. Folk i København kan møde BØRNEfonden ved Langebro mellem kl. 7.30-8.30.

Danskerne skal kende til Verdensmålene

Flere danskere vil, når fredag morgen bliver til formiddag, ikke blot have modtaget et eksemplar af Verdens Bedste Nyheder og en Verdensmål-juice, men i bedste fald også kunne sige mere om, hvad Verdensmålene egentlig går ud på. Ifølge Epinion kender næsten hver 5. dansker til FN’s Verdensmål, men målet med fredag d. 9. september – ’Verdens Bedste Morgen’ – er at endnu flere skal kende dem. Både organisationer, frivillige og politikere vil stå klar på cykelstier, stationer og pladser i Danmark for at sprede kendskabet i form af farverige aviser og juice.

BØRNEfonden støtter Verdensmålene

BØRNEfonden har siden 2015 haft Verdensmålene som det centrale omdrejningspunkt for vores forretningsstrategi, og vi glæder os derfor meget til at være med til at gøre endnu flere opmærksomme på dem i de tidlige morgentimer. FN’s Verdensmål blev vedtaget af verdens nationer sidste år ved FN’s generalforsamling med bæredygtighed som et gennemgående tema. Verdensmålene fokuserer på at løse mange af klodens største problemer inden 2030, heriblandt fattigdom, sult, vold og klimaforandringer

For kommentarer kontakt:

Head of Communication and Public Affairs, Anna Rørbæk: 26210326 / aro@bornefonden.dk

BØRNEfonden har i mere end 40 år arbejdet i nogle af verdens allerfattigste lande, og i dag er vi en af Danmarks største privatfinansierede udviklingsorganisationer. I samarbejde med lokalsamfund og lande arbejder BØRNEfonden med langsigtede løsninger i 15-20 år i hvert lokalområde for at sikre en bæredygtig fremtid forbørn, unge og familier.

Information om BØRNEfonden

BØRNEfonden
BØRNEfonden
Otto Mønsteds Gade 5
1571 København V

70 22 12 11http://bornefonden.dk/

Følg pressemeddelelser fra BØRNEfonden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra BØRNEfonden