Næstved Bibliotek og Borgerservice

Børnebøger, kaffe og croissanter

Del

Torsdag den 5. marts kl. 19.30-21.00 er der inspirerende café-aften for voksne med fokus på børnelitteraturen til de 5-9 årige på Næstved Biblioteks Lille Scene.

Der er kaffe og croissanter, mens vi taler om bøger til de 5-9 årige.
Der er kaffe og croissanter, mens vi taler om bøger til de 5-9 årige.

På Næstved Bibliotek har vi igennem de senere år arbejdet målrettet med at inspirere børn og unge til at holde fast i læsningen igennem vores Åben Skole tilbud til Næstved Kommunes folkeskoler. I undersøgelsen "Børns læsevaner 2017: Overblik og indblik” fremgår det, at børnene vidste, at de voksne omkring dem var vigtige inspirationskilder og igangsættere, når de skulle vælge gode bøger at læse.

Derfor vil vi i løbet af det næste års tid invitere forældre, bedsteforældre og andre voksne omkring børnene til en række arrangementer med fokus på børnelitteraturen: Hvilke børnebøger har I selv haft gode oplevelser med? Hvordan ser børnelitteraturen ud i dag? Hvad er der kommet til netop dit barns aldersgruppe? Og hvor finder du bøgerne på biblioteket?

Læselyst, læseglæde og gode historier
Med arrangementerne ønsker vi at være med til at bringe læselyst, læseglæde og det at være sammen om en god historie ud i alle hjem. Vi vil gerne være med til at klæde de voksne på til at blive gode læse-ambassadører for børnene.

Denne aften er for voksne omkring de 5-9 årige børn – både forældre, bedsteforældre og andre interesserede.

Der vil være mulighed for at blive oprettet som låner på biblioteket efter oplægget. Husk sundhedskort!

Vi serverer kaffe og croissanter undervejs.  

Arrangementet finder sted torsdag den 5. marts kl. 19.30-21.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Arrangementet er gratis, men tilmelding via www.naesbib.dk er nødvendig.

Kontakter

Billeder

Der er kaffe og croissanter, mens vi taler om bøger til de 5-9 årige.
Der er kaffe og croissanter, mens vi taler om bøger til de 5-9 årige.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum