Ishøj Kommune

Børnebiblioteket i Ishøj fejrer 90-års fødselsdag

Del

I år fylder børnebiblioteket i Ishøj 90 år. Det fejres med en kæmpe fødselsdagsfest lørdag den 21. august på Kulturium Bibliotek og i Ishøj Byhave

For 90 år siden åbnede det første børnebibliotek i Ishøj, og i den anledning inviterer biblioteket til fødselsdagsfest lørdag den 21. august fra kl. 11-14. Der vil være underholdning, lækkerier og balloner på dagen, som fejres på Kulturium Bibliotek og i Ishøj Byhave.

Koncert, højtlæsning, balloner og ansigtsmaling

Dagen byder på en masse sjove aktiviteter for børnefamilier. Skrallebang optræder med sang, musik, bevægelse, teater og oplæsning. Forfatter til bl.a. Villads fra Valby bøgerne, Anne Sofie Hammer, læser højt fra udvalgte bøger, og så vil det være muligt at blive ansigtsmalet og møde ballonklovnen, som kan fremtrylle ballondyr, som børnene må få med hjem. Der vil naturligvis også være fødselsdagskage.
Man er velkommen til at tage et tæppe og sin frokost med og nyde den i byhaven.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Billetter bestilles på bibliotekets hjemmeside via kulturium.dk

Kontakter

KULTURIUM BIBLIOTEK

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum