Aabenraa Kommune

Børn fra dagplejen i Felsted hjemsendes eller tilbydes gæstedagplejeplads

Del

Aabenraa Kommune har henholdsvis hjemsendt og tilbudt børn en gæstedagplejeplads. Børnene er tilknyttet to dagplejere i Felsted.

På grund af en positiv COVID-19 test i hjemmet i ét tilfælde og identifikation som nærkontakt i et andet har Aabenraa Kommune hjemsendt fire børn samt tilbudt fire andre børn gæstedagplejeplads. Begge dagplejere bor i Felsted.

- Forældrene til de pågældende børn er informeret. Der har været et godt samarbejde med sundhedsmyndighedernes smitteopsporing, og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler for på bedst mulig måde at inddæmme og begrænse smitten, siger Jacob Svarre Winter, der er dagtilbudschef i Aabenraa Kommune.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum