Furesø Kommune

Borgmesteren holder åbent kontor 23. juni

Del

Borgmester Ole Bondo Christensen (A) inviterer nu alle interesserede borgere til en kop kaffe og en drøftelse af et emne efter eget valg. Det åbne borgmesterkontor sker som supplement til, at kontoret også efter tur rykkes ud i lokalsamfundene.

I april flyttede borgmesterkontoret for en dag til Kr. Værløse, med besøg hos en lokal virksomhed, en daginstitution og et møde med borgerne samt en gåtur med den lokale grundejerforening. Nu vælger borgmester Ole Bondo Christensen også at åbne kontoret på rådhuset, hvor borgere kan komme forbi til en snak om lige præcist, hvad der rør sig hos dem.

”Meget af min dagligdag er planlagt og fastlagt i kalender og afsat til møder, men det er vigtigt, at der også bliver tid og rum til uformelle og ikke-planlagte snakke og møder, hvor borgerne kan komme forbi med det, der ligger dem på sinde. Det giver ”åbent kontor” og besøgene i lokalområderne mulighed for. Jeg vil gerne opfordre alle, der har noget på hjerte til at benytte muligheden,” fortæller borgmester Ole Bondo Christensen (A).

Første åbne borgmesterkontor bliver torsdag den 23. juni kl. 16, hvor borgere kan dukke op på Furesø Rådhus og få en samtale med borgmesteren. Man kan også bestille tid på borgmester@furesoe.dk

Fremover vil det skifte fra måned til måned. Til august rykker borgmesterkontoret således igen ud i et lokalområde mens der til september afholdes åbent kontor på rådhuset. Sådan er det planen at fortsætte fremover.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum