Esbjerg Kommune

Borgmester uddeler Idrætsprisen for årets sportspræstation i 2020

Del

Endelig bliver spændingen udløst, når borgmester Jesper Frost Rasmussen på torsdag overrækker Esbjerg Kommunes idrætspris til en person eller et hold, der i 2020 præsterede særlig flot i sportens verden.

Dygtige idrætsmestre har Esbjerg Kommune år efter år masser af. Selv i en tid, hvor coronavirus udfordrer sportsfolkene ekstra. Det betyder, at der også i 2020 er hentet flotte medaljer hjem fra mesterskaberne, og Esbjerg Kommune har tidligere på året sendt en gave og en hilsen som et skulderklap til mestrene.

Uddelingen af årets priser har det været lidt sværere at finde en passende ramme om, men nu kan det endelig lade sig gøre at uddele Idrætsprisen til årets sportsnavn, som både kan være en person og et hold. Spændingen bliver udløst torsdag den 29. april 2021 kl. 9.30, når borgmester Jesper Frost Rasmussen overrasker årets vinder og overrækker pokalen.

Talentidrætsprisen og Esbjerg Idrætsråds Lederpris blev for nyligt overrakt til hhv. Jacob Lund og Claus Tobiasen, som begge er fra Ribe Ju-Jutsu.

Pressen kan deltage – tilmelding nødvendig

Pressen er velkommen til at deltage i overrækkelsen, der foregår på coronavenlig vis.

  • Tilmelding er nødvendig på mail til eventkoordinator Kirsten Bisgaard Kirchner, kikir@esbjerg.dk, senest onsdag den 28. april 2021 kl. 11.
  • Deltagerne mødes kl. 9.30 uden for Blue Water Dokken på Gl. Vardevej i Esbjerg.
  • Alle skal bære mundbind ved overrækkelsen.
  • Efter overrækkelsen er det muligt at få tilsendt billeder fra Esbjerg Kommunes fotograf. Giv besked til Kirsten Bisgaard Kirchner, hvis billeder ønskes.

Kontakter

Kirsten Bisgaard Kirchner, eventkoordinator, Esbjerg Kommune, tlf. 20 33 62 66, kikir@esbjerg.dk

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum