Aabenraa Kommune

Borgmester Thomas Andresen er gået i selvisolation

Del

Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, er defineret som nær kontakt til en person smittet med COVID-19, hvorfor han er gået i selvisolation og vil gennemføre møder og aftaler virtuelt.

Som nær kontakt til en COVID-19 smittet er Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, i dag gået i selvisolation og vil lade sig teste.

- Jeg følger anbefalingerne og lader mig selvisolere, fordi jeg har været i nær kontakt med en person, der er testet positiv. Konkret kommer det til at betyde, at der vil være møder, jeg deltager i virtuelt i stedet for fysisk. Det har vi jo efterhånden alle sammen en del erfaring med, siger Thomas Andresen.

Kontakter

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum